Archivado en Comunicats, Ocupacio

Informació sobre la direcció de tecnologia

Treballar per a Solintec amb una comissió de servei


03 12 07 La decisió del banc és transferir l’operativa a SOLINTEC, S.A., empresa del grup (100% capital Banc Sabadell). També ens han avançat que la possible plantilla del banc afectats per aquest traspàs, mantindrà la seva condició d’empleat de Banc Sabadell


pdf
print
pmail
El procés d’externalització que es va anunciar sobre l’operativa que es fa a l’àmbit de la Direcció de Tecnologia i sobre el qual es produeixen constants i diferents rumors, volem informar de:

1.- Mantenim contactes periòdics amb la Direcció d’Operacions amb la finalitat de conèixer la situació en la què es troba aquest procés d’externalització.

2.- Paral·lelament hem demanat a la Direcció de Recursos Humans que també ens mantingui informats sobre la situació del procés.

Segons ens han informat, de moment la decisió del banc és transferir l’operativa a SOLINTEC, S.A., empresa del grup (100% capital Banc Sabadell). També ens han avançat que la possible plantilla del banc afectats per aquest traspàs, mantindrà la seva condició d’empleat de Banc Sabadell i treballarà per a SOLINTEC en comissió de servei, figura prevista en el conveni col·lectiu de banca i que NO modifica les condicions laborals com a empleats de banca i de Banc Sabadell. També ens han informat que la feina es continuarà fent en aquest edifici.

Quan tinguem informació definitiva sobre el procés, convocarem una assemblea informativa a la qual convidarem a assistir la Direcció d’Operacions i de Recursos Humans.

Continuarem informant.

Novembre de 2007