Archivado en Comunicats, Ocupacio

Informaci贸 sobre la direcci贸 de tecnologia

Treballar per a Solintec amb una comissi贸 de servei


03 12 07 La decisi贸 del banc 茅s transferir l聮operativa a SOLINTEC, S.A., empresa del grup (100% capital Banc Sabadell). Tamb茅 ens han avan莽at que la possible plantilla del banc afectats per aquest trasp脿s, mantindr脿 la seva condici贸 d聮empleat de Banc Sabadell


pdf
print
pmail
El proc茅s d聮externalitzaci贸 que es va anunciar sobre l聮operativa que es fa a l聮脿mbit de la Direcci贸 de Tecnologia i sobre el qual es produeixen constants i diferents rumors, volem informar de:

1.- Mantenim contactes peri貌dics amb la Direcci贸 d聮Operacions amb la finalitat de con猫ixer la situaci贸 en la qu猫 es troba aquest proc茅s d聮externalitzaci贸.

2.- Paral路lelament hem demanat a la Direcci贸 de Recursos Humans que tamb茅 ens mantingui informats sobre la situaci贸 del proc茅s.

Segons ens han informat, de moment la decisi贸 del banc 茅s transferir l聮operativa a SOLINTEC, S.A., empresa del grup (100% capital Banc Sabadell). Tamb茅 ens han avan莽at que la possible plantilla del banc afectats per aquest trasp脿s, mantindr脿 la seva condici贸 d聮empleat de Banc Sabadell i treballar脿 per a SOLINTEC en comissi贸 de servei, figura prevista en el conveni col路lectiu de banca i que NO modifica les condicions laborals com a empleats de banca i de Banc Sabadell. Tamb茅 ens han informat que la feina es continuar脿 fent en aquest edifici.

Quan tinguem informaci贸 definitiva sobre el proc茅s, convocarem una assemblea informativa a la qual convidarem a assistir la Direcci贸 d聮Operacions i de Recursos Humans.

Continuarem informant.

Novembre de 2007