Archivado en Comunicats, beneficis socials

comunicat

Aquest Nadal, cap tarda de dijous.


CCOO tenim com un objectiu estrat猫gic avan莽ar en tardes de dijous festa. El Conveni que hem signat aix铆 ho corrobora i permetr脿 al conjunt de les plantilles no treballar cap tarda de dijous durant les festes nadalenques (tardes del 20, 27 de Desembre i 3 de Gener).


pdf
print
pmail

Aix貌 ens situa ja en una xifra propera al 50% de la totalitat de tardes de dijous tancades que, juntament amb el dia addicional de perm铆s (lliure disposici贸) que ens correspon a partir del pr貌xim any, amplien el nostre temps per a viure.

LA INFLACI脫 ES SITUA EN EL 4,1%: AMB EL CONVENI, EL NOSTRE SALARI EST脌 PROTEGIT

La inflaci贸 interanual s'ha col1locat en el 4,1% al novembre. El Conveni protegeix el nostre salari de la desviaci贸 de l'IPC pel que, quan es conegui al gener la dada definitiva de l'any 2007, aquest haur脿 d'actualitzar-se amb efectes retroactius 聳percepci贸 d'endarreriments- des del 1 de Gener.

Mentrestant, en el mes de Desembre, ens correspon la percepci贸 de la quantia de la part variable per nivell retributiu del Plus Conveni 2007.

PUBLICAT EL CONVENI AL BOE

El passat 30 de Novembre s'ha publicat al BOE el Conveni Col1lectiu de les Caixes d'Estalvis per als anys 2007-2010, pel que ha entrat plenament en vigor a partir del dia 1 de Desembre als efectes - entre d聮altres- dels nous imports per als pr茅stecs d'habitatge o els permisos, encara que algunes caixes han comen莽at la seva aplicaci贸 amb anterioritat a la publicaci贸.

AMB EL TEU CONVENI, M脡S I MILLOR

conexions_fi_article_catala

Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratuïtament, suscriu-te.