Archivado en Comunicats, beneficis socials

Aquest Nadal, cap tarda de dijous.

comunicat

CCOO tenim com un objectiu estratègic avançar en tardes de dijous festa. El Conveni que hem signat així ho corrobora i permetrà al conjunt de les plantilles no treballar cap tarda de dijous durant les festes nadalenques (tardes del 20, 27 de Desembre i 3 de Gener).


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Això ens situa ja en una xifra propera al 50% de la totalitat de tardes de dijous tancades que, juntament amb el dia addicional de permís (lliure disposició) que ens correspon a partir del pròxim any, amplien el nostre temps per a viure.

LA INFLACIÓ ES SITUA EN EL 4,1%: AMB EL CONVENI, EL NOSTRE SALARI ESTÀ PROTEGIT

La inflació interanual s'ha col1locat en el 4,1% al novembre. El Conveni protegeix el nostre salari de la desviació de l'IPC pel que, quan es conegui al gener la dada definitiva de l'any 2007, aquest haurà d'actualitzar-se amb efectes retroactius –percepció d'endarreriments- des del 1 de Gener.

Mentrestant, en el mes de Desembre, ens correspon la percepció de la quantia de la part variable per nivell retributiu del Plus Conveni 2007.

PUBLICAT EL CONVENI AL BOE

El passat 30 de Novembre s'ha publicat al BOE el Conveni Col1lectiu de les Caixes d'Estalvis per als anys 2007-2010, pel que ha entrat plenament en vigor a partir del dia 1 de Desembre als efectes - entre d’altres- dels nous imports per als préstecs d'habitatge o els permisos, encara que algunes caixes han començat la seva aplicació amb anterioritat a la publicació.

AMB EL TEU CONVENI, MÉS I MILLOR

conexions_fi_article_catala

Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratuïtament, suscriu-te.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es