Archivado en Comunicats, Salari

Benvinguts al Grup Banc Sabadell


07 07 07 Fins ara la direcci贸 de Banc Sabadell ha respost a l聮actitud positiva dels treballadors que provenim de Banco Urquijo amb l聮incompliment dels Acords Socials. (PDF:Cat / Cas / Gal)


pdf
print
pmail

Benvinguts al Grup Banc Sabadell


Fa m茅s d聮un any que Banc Sabadell va arribar a un acord amb KBL per adquirir Banco Urquijo. Aquell moment va significar per als treballadors de Banco Urquijo, un canvi m茅s per afegir a la nostra vida laboral i un gran esfor莽 d聮adaptaci贸 que ha contribu茂t als 芦resultats extraordinaris禄 del 2006 (segons ha reconegut la Direcci贸 de Banc Sabadell en diferents ocasions).
Fins ara la direcci贸 de Banc Sabadell ha respost a l聮actitud positiva dels treballadors que provenim de Banco Urquijo amb l聮incompliment dels Acords Socials signats l聮any 2000: tancament de la Col聲laboradora M猫dica de Madrid, venda de Fuente Pizarro, endarreriment de la convocat貌ria de la Comissi贸 de Pr茅stecs i Bestretes, acomiadaments improcedents... i amb la voluntat manifesta de continuar incomplint aquests Acords, com malauradament venen patint tamb茅 els nostres companys nous de BS.
El dia 2 de juliol la Direcci贸 ens va anunciar l聮abonament d聮un quart de paga de beneficis (article 18 del CCB) que correspon a l聮exercici del 2006, amb la sorpresa desagradable que als empleats procedents de Banco Urquijo que no hagin homologat individualment les seves condicions laborals a les de Banc Sabadell, no 芦percebran, consolidaran ni pensionaran aquest quart de paga禄.
Una altra vegada estem davant d聮un incompliment, en aquesta ocasi贸 del Protocol de Fusi贸 de 6 de juliol de 2006, per la qual cosa hem posat en mans dels nostres advocats per iniciar les accions judicials oportunes.
No va estar possible homologar les condicions socials dels dos bancs perqu猫 implicava per a la majoria de treballadors de l聮Urquijo una p猫rdua de drets. Per part de la Direcci贸 de Banc Sabadell mai va haver la voluntat d聮arribar a un acord, per貌 ara van m茅s lluny i ens 芦incentiven禄 amb el missatge que encara que el nostre treball contribueix a incrementar els beneficis del banc no serem part铆cips dels increments en les pagues de beneficis.
En la nostra etapa a Banc Sabadell hem tingut una acollida excel聲lent per part dels nous companys i companyes, per貌 tamb茅 hem patit les estratagemes de la Direcci贸 per incomplir els acords vigents.


9 de juliol de 2007