Archivado en Comunicats, Salari

Increment d聮un quart de paga de beneficis


20 06 07 Amb la finalitat que la Comissi贸 Executiva aprovi l聮abonament del quart de paga per a aquest mes de juny, vam envair una carta al Sr. Juan Cruz Alcalde Merino en qu猫 deman脿vem l聮abonament del quart de paga de beneficis per a tota la plantilla del grup Banc Sabadell. (PDF:Cat / Cas / Gal)


pdf
print
pmail

Increment d聮un quart de paga de beneficis


En comunicats anteriors CCOO i UGT ja anunci脿rem l聮increment d聮un quart de paga de beneficis. Una vegada vam estudiar les dades que el Banc ens facilita per calcular la f贸rmula de l聮article 18 del Conveni Col聲lectiu de Banca (CCB) 聳que estableix la quantitat de pagues de beneficis que els treballadors tenim dret a percebre聳 i despr茅s d聮unes quantes converses amb l聮empresa amb la finalitat d聮establir els criteris per fer-ne el c脿lcul i que la Comissi贸 Executiva aprovi l聮abonament del quart de paga per a aquest mes de juny, el dia 19 envi脿rem una carta al Sr. Juan Cruz Alcalde Merino en qu猫 deman脿vem l聮abonament del quart de paga de beneficis per a tota la plantilla del grup Banc Sabadell.
Aquest quart de paga de beneficis (article 18 del CCB) 茅s consolidable i pensionable. Amb aquest creixement, percebem 2,75 pagues de beneficis: la primera el mes desembre del 2006, una i mitja el mar莽 de 2007 i un quart ara.
Esperem que, segons la reclamaci贸 que hem presentat, aquest increment no s聮absorbeixi, perqu猫 els resultats espectaculars de l聮entitat no justificarien una altra absorci贸, la qual cosa ja va succeir amb l聮increment del quart de paga de beneficis del 2006.


Sabadell, 21 de juny de 2007