Archivado en Comunicats

Traspassos individuals Banco Urquijo - Banc Sabadell


11 06 07 Amb la finalitat que els traspassos individuals es produeixin amb la millor protecci贸 jur铆dica possible per a l聮empleat o l聮empleada, ens vam posar en contacte amb l聮empresa per consensuar el document de trasp脿s. (PDF:Cat / Cas / Gal)


pdf
print
pmail

Traspassos individuals Urquijo 聳 Sabadell


Quan es va produir la fusi贸 per absorci贸 del Banco Urquijo i despr茅s de signar el protocol per l聮ocupaci贸, es va iniciar un proc茅s per intentar aconseguir un acord d聮homologaci贸 de les condicions laborals del personal de l聮Urquijo i el del Sabadell. Molt aviat es va fer evident la dificultat per arribar a un acord. D聮una banda, les situacions diverses del col聲lectiu que procedeix de l聮Urquijo i, de l聮altra, l聮oferta de l聮empresa no facilitava una homologaci贸 que benefici茅s, o almenys no perjudiqu茅s, la totalitat del personal. En aquest moment, les negociacions estan paralitzades, per貌 茅s previsible que recomencin per intentar, novament, assolir un acord.
脡rem conscients que, depenent de les circumst脿ncies personals de cada empleat o empleada procedent de l聮Urquijo, les condicions del Sabadell podien resultar m茅s beneficioses i tamb茅 sab铆em que, en funci贸 d聮aquestes circumst脿ncies, era possible que empleats i empleades pactessin individualment el seu trasp脿s a les condicions del Sabadell. Aix貌 ens semblava m茅s positiu que no pas signar un acord que podia beneficiar un col聲lectiu i perjudicar-ne un altre.
Amb la finalitat que els traspassos individuals es produeixin amb la millor protecci贸 jur铆dica possible per a l聮empleat o l聮empleada, ens vam posar en contacte amb l聮empresa per consensuar el document de trasp脿s. Al dors reprodu茂m el document acordat.
Cal tenir en compte que per al personal amb una antiguitat anterior al 8 de mar莽 de 1980 el redactat del pacte segon 茅s substitu茂t pel seg眉ent:
芦Se le mantendr谩 su plan de pensiones como empleado Banco Urquijo en las mismas condiciones en las que lo mantiene actualmente, seg煤n Acuerdo Colectivo de Previsi贸n Social en Banco Urquijo, efectu谩ndole a 31.01 un abono en n贸mina por el importe de aportaci贸n que recibe el colectivo con antig眉edad en banca anterior al 08.03.1980, hasta que no se produzca la integraci贸n de los planes de pensiones de Banco Urquijo y Banco de Sabadell, fecha en la que se le adaptar谩 a lo acordado para todo el colectivo que se encuentra en esta situaci贸n禄
Per a qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contactar amb els delegats i les delegades de COMFIA-CCOO.


Juny de 2007