Archivado en Comunicats

Dissabtes lliures. Aprofita l’horari de conveni

24 04 07  35 hores setmanals i només al matí. Hi ha moltes maneres de malgastar el temps; una de les més tristes, però, és fer hores extres per a Banc Sabadell sense rebre la compensació corresponent. (PDF:Cat / Cas / Gal)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Dissabtes lliures
Aprofita l’horari de conveni


Ja hi som! Gràcies al conveni col•lectiu negociat pels sindicats, durant els millors sis mesos de l’any treballem 35 hores setmanals i només al matí.
Un dels millors horaris del món, però només si es compleix.
Hi ha moltes maneres de malgastar el temps; una de les més tristes, però, és fer hores extres per a una societat anònima sense rebre compensació.

Tal vegada pensis que la retribució extraconveni et compensa.
En primer lloc, una part d’ella depèn dels resultats i no solament dels teus resultats. Estàs d’acord amb la manera de marcar els objectius que té l’alta direcció de Banc Sabadell?
I, en segon lloc, una altra part es cobra mensualment. Estàs d’acord amb la teva categoria laboral de conveni? La immensa majoria dels treballadors amb retribucions extraconveni tenen reconeguda una categoria molt per sota de la que haurien de tenir per les seves funcions i responsabilitats.
No ajudis a mantenir aquesta situació. És una situació que només beneficia l’alta direcció amb mesades astronòmiques i puges anuals ofensives. L’última “perla” ha estat el pla “d’incentius” per a 287 directius que es repartiran 6.000.000 de drets sobre accions (SAR). Això sí, 650.000 per al president i 500.000 per al conseller delegat, que encara hi ha classes.
Compleix el 100% amb les teves obligacions d’acord amb el conveni i frueix del teu temps lliure. La teva família, els teus amics i, el més important, tu mateix t’ho agrairàs sempre.


Maig del 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es