Archivado en Comunicats

Als companys i companyes que provenen de Banco Urquijo


10 04 07 Reactivaci贸 de la comissi贸 de cr猫dits i pr茅stecs segons els acords socials de l聮any 2000. (PDF:Cat. / Cast.)


pdf
print
pmail

Als companys i companyes que provenen de Banco Urquijo


Despr茅s de 150 dies des de la integraci贸 del col聲lectiu del Banco Urquijo al Banc Sabadell, els beneficis socials dels treballadors procedents de Banco Urquijo i reflectits en els acords socials de l聮any 2000 (consultables a http://bs.comfia.net) continuen en vigor. El mes de novembre del 2006 vam homologar amb l聮empresa la retribuci贸 de la n貌mina i el descobert en compte. La resta d聮acords havien entrat en una via morta: per a la direcci贸 de Recursos Humans de Banc Sabadell no existien. At猫s que no funcionava cap comissi贸 de treball, alguna d聮elles tan important com la comissi贸 de cr猫dits i pr茅stecs, de convocat貌ria mensual, estava paralitzada des feia cinc mesos. Per aquesta ra贸 els cr猫dits i els pr茅stecs d聮habitatge i el cr猫dit i el pr茅stec de consum de 12.000 euros no s聮estaven atenent, la qual cosa provocava un perjudici als companys i companyes, que, en alguns casos, els han formalitzat com a clients.
Despr茅s d聮una insist猫ncia llarga per part d聮aquesta secci贸 sindical de COMFIA-CCOO, hem aconseguit reactivar la comissi贸 de cr猫dits i pr茅stecs i s聮ha convocat la primera per al dia 13 d聮abril. Per tant, a partir d聮aquesta data s聮atendran per ordre de petici贸 les sol聲licituds que ha hagut des del mes de novembre del 2006, fins ara.
Us informem que a les sol聲licituds s聮ha d聮indicar el tipus de cr猫dit, pr茅stec o bestreta i que s聮han de dirigir a: RELACIONES SOCIALES
CPI: 3534-0724
Per 煤ltim, us informem que la direcci贸 de Recursos Humans de Banc Sabadell, amb la desaparici贸 el dia 1 d聮abril de la Col聲laboradora M猫dica de Banco Urquijo per als empleats i jubilats de Madrid, incompleix els Acords Socials del 2000 de Banco Urquijo (s聮establia el l铆mit de la legislaci贸 vigent, Llei Seguretat Social article 77). Tamb茅 incompleix el pacte subscrit per les empreses amb les col聲laboradores m猫diques i la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid, per no incrementar les llistes d聮espera sobrecarregades de la sanitat de Madrid, i deixa a companys o campanyes amb tractaments espec铆fics per als les seves malalties, abocats a una gesti贸 burocr脿tica en detriment de la seva salut.
Per a qualsevol aclariment pots posar-te en contacte amb la nostra secci贸 sindical o amb els delegats de COMFIA-CCOO provinents de Banco Urquijo: Manuel Fern谩ndez, Francisco Mu帽oz, Juanjo Ser贸n i Nieves Mateo.


Madrid, abril del 2007