Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Banc Sabadell: sord i mut

30 03 07 Continuarem insistint i plantant cara on sigui contra aquesta política tan nefasta i classista de recursos humnas, que atenta directament contra la salut dels treballadors. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Banc Sabadell: sord i mut


El 14 de març vam lliurar al senyor Alcalde, director d’Organització i Recursos, la petició que es mantingui la Unitat Bàsica de Salut (UBS) de l’edifici de Fruela a Oviedo. Aquesta petició venia avalada per 311 signatures que representa gairebé el 100% de la plantilla de l’àrea d’influència de la UBS d’Oviedo. Resposta de l’empresa: nul•la. El dia 7 de març vam entregar a la Sra. María Rosario Cabrera, responsable de la direcció de Relacions Laborals a Madrid, la petició que l’empresa desisteixi de donar de baixa la col•laboradora mèdica de Madrid del personal que prové de Banco Urquijo i que, al mateix temps, incorpori tots els empleats de i empleades de Banc Sabadell de Madrid que no tinguin assistència sanitària a traves d’aquesta col•laboradora mèdica. Resposta de l’empresa: nul•la. El 21 de març hi va haver una concentració davant l’oficina principal de Banc Sabadell a la Gran Vía de Madrid per demanar, una vegada més, el manteniment de la col•laboradora mèdica. Resposta de l’empresa: nul•la. Fins quan aquesta prepotència? Fins quan aquest menyspreu cap a la plantilla d’aquesta empresa? Fins quan pensen anar retallant els beneficis socials per continuar nodrint els beneficis empresarials? Qui dóna tots aquests premis i medalles a aquesta empresa? Com ho aconsegueixen? Des de COMFIA-CCOO continuarem insistint i plantant cara on sigui contra aquesta política tan nefasta i classista de recursos humans, que atenta directament contra la salut dels treballadors de Banc Sabadell. Us en continuarem informant.


Sabadell, abril del 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es