Archivado en Comunicats, Ocupacio, beneficis socials

Contra els acomiadaments a la BBK, exigim la conversió dels contractes eventuals i en pràctiques en indefinits

El dimecres 31 d'octubre s'han fet concentracions de delegats sindicals a totes les capitals de província en les quals hi ha una oficina de BBK. VIDEO: Concentració a Barcelona


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Albacete, Alacant, Almería, Barcelona, Bilbao, Cadiz, Castelló, Ciudad Real, Córdoba, Guadalajara, Logroño, Madrid, Málaga, Múrcia, Pamplona, Santander, Sevilla, Toledo, València i Zaragoza.

VIDEO. CONCENTRACIÓ A BARCELONA

No contents amb “acomiadar” a la plantilla amb contracte universitari en pràctiques en l'expansió (estem parlant d'uns 180 companys i companyes), la irresponsable direcció de la BBK ha anunciat la seva intenció d’“acomiadar” també als eventuals de Bizkaia (aproximadament 80 persones).

La direcció de la BBK duu dos anys deteriorant les relacions laborals i el seu atac al Conveni Col•lectiu és cada vegada més intens. A la desregulació per mitjà dels fets (nomenament de gerents, contractes de personal de confiança, la previsible paralització de la volta dels desplaçats…) ara sumen l'acomiadament d'aquests companys i companyes.

El despropòsit de la direcció de la BBK és tal que arriba a l'extrem de paralitzar la negociació del conveni col•lectiu. Diguem-ho clar: la BBK no vol negociar el conveni col•lectiu. Després de mesos acusant fins al rosari de l'aurora, la veritat és aquesta, és la pròpia direcció de la BBK la que no vol arribar a cap acord.

Per tot això seguim amb les mobilitzacions de delegats que vam començar al setembre amb les concentracions d'Alacant, Bilbao, Madrid i València i les ampliem a la resta de províncies amb presència de BBK.

OCTUBRE 2007 COMFIA-CCOO BBK

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es