Archivado en

XVI Conveni de Planificaci贸 / 19 Octubre 2007 - Sogeti

Per un conveni digne: M茅s de 700 delegats


El dimarts passat 9 d'octubre els delegats d'UGT i CC.OO. es van concentrar, simult脿niament, a Madrid, Barcelona i Zaragoza, m茅s de 700 delegats i delegades dels dos sindicats, tal i com es va anticipar per a reclamar un conveni digne per al nostre sector.


pdf
print
pmail

Amb aquestes 猫xitoses concentracions s'ha donat comen莽ament a les mobilitzacions consensuades per els membres de CC.OO. i UGT en la mesa de negociaci贸 del conveni, per a exigir a la patronal un canvi d'actitud i que abandonin el cam铆 de la desregulaci贸 del sector que utilitzen en el seu propi benefici.

Per貌 a m茅s aquest logro evidencia el descontent general que reina en el sector per el que des de la unitat sindical existent seguirem realitzant les accions necess脿ries per a aconseguir millorar la situaci贸 en la que ens trobem a dia d'avui.

Aquesta concentraci贸 ha estat la primera i no ser脿 l'煤ltima, seguirem fent soroll fins que ens assentem a negociar, a negociar amb serietat, en primer lloc sobre els punts que considerem cr铆tics, i despr茅s sobre la resta de propostes.

Com s'ha dit en anteriors ocasions la patronal va entregar una proposta inacceptable en la que no nom茅s no s'avan莽a si no que suposava, almenys, una burla i falta de reconeixement al nostre treball, a la nostra professionalitat, als nostres drets.

Davant aquesta situaci贸 s'han iniciat les mobilitzacions amb la finalitat de reclamar els seg眉ents punts pel nou conveni:

  • Eliminaci贸 de la cl脿usula de compensaci贸 i absorci贸

  • Sistema de classificaci贸 professional d'acord a la realitat

  • Un salari m铆nim del sector de 1.000 聙

  • Una jornada m脿xima laboral establint jornada d'estiu i festius

El Pla d'Acci贸 dissenyat conte noves accions, encaminades totes elles, des de la serietat, a mostrar el descontent que reina i la voluntat ferma de canvi que les plantilles clamen.

Us seguirem informant detalladament i de forma anticipada de tots i cadascun dels aconteixements, aix铆 com de les negociacions, de producir-se aquestes.

Octubre de 2007


Descarrega Comunicat Conjunt CCOO-UGT (PDF)

隆Afiliate a CC.OO.!