Archivado en

Per un conveni digne: Més de 700 delegats

XVI Conveni de Planificació / 19 Octubre 2007 - Sogeti

El dimarts passat 9 d'octubre els delegats d'UGT i CC.OO. es van concentrar, simultàniament, a Madrid, Barcelona i Zaragoza, més de 700 delegats i delegades dels dos sindicats, tal i com es va anticipar per a reclamar un conveni digne per al nostre sector.


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Amb aquestes èxitoses concentracions s'ha donat començament a les mobilitzacions consensuades per els membres de CC.OO. i UGT en la mesa de negociació del conveni, per a exigir a la patronal un canvi d'actitud i que abandonin el camí de la desregulació del sector que utilitzen en el seu propi benefici.

Però a més aquest logro evidencia el descontent general que reina en el sector per el que des de la unitat sindical existent seguirem realitzant les accions necessàries per a aconseguir millorar la situació en la que ens trobem a dia d'avui.

Aquesta concentració ha estat la primera i no serà l'última, seguirem fent soroll fins que ens assentem a negociar, a negociar amb serietat, en primer lloc sobre els punts que considerem crítics, i després sobre la resta de propostes.

Com s'ha dit en anteriors ocasions la patronal va entregar una proposta inacceptable en la que no només no s'avança si no que suposava, almenys, una burla i falta de reconeixement al nostre treball, a la nostra professionalitat, als nostres drets.

Davant aquesta situació s'han iniciat les mobilitzacions amb la finalitat de reclamar els següents punts pel nou conveni:

  • Eliminació de la clàusula de compensació i absorció

  • Sistema de classificació professional d'acord a la realitat

  • Un salari mínim del sector de 1.000 €

  • Una jornada màxima laboral establint jornada d'estiu i festius

El Pla d'Acció dissenyat conte noves accions, encaminades totes elles, des de la serietat, a mostrar el descontent que reina i la voluntat ferma de canvi que les plantilles clamen.

Us seguirem informant detalladament i de forma anticipada de tots i cadascun dels aconteixements, així com de les negociacions, de producir-se aquestes.

Octubre de 2007


Descarrega Comunicat Conjunt CCOO-UGT (PDF)

¡Afiliate a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es