Archivado en

Comunicat / 18 Octubre 2007 - Sogeti

Aquest sistema NO ens agrada: Comença l'acció!

Des de la Secció Sindical de CCOO volem informar que després del comunicat que vam enviar dilluns passat “Sogeti: els ponts trencats” manifestant la delicada situació en la que es troben les negociacions en matèria salarial, l’únic que hem obtingut per part de la Direcció és la promesa de lliurament immediat d'una proposta de salaris. No obstant això, aquesta promesa ja se’ns ha realitzat en més d’una ocasió i no s’ha dut a terme.


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Amb l’alta rotació existent en l’empresa, amb un mercat necessitat de treballadors i treballadores, se’ns fa difícil entendrePER QUE SOGETI NO es pot permetre treballar en millorar les condicions laborals de la plantilla, començant per un canvi en la política salarial: eliminant els casos SENSE pujada DE SOGETI, no BAIXANT EL SOU t, …, en definitiva, tenint una política salarial justa amb tota la plantilla.

PERQUE AQUEST SISTEMA NO ENS AGRADA i la Direcció sembla que no te intencions reals de canviar-lo, per a la Secció Sindical de CCOO la situació ha tocat fons. Per tot això, avui día 18 d'octubre hem realitzat una jornada de protesta en la que hem pegat uns cartells, que us mostrem a continuació, als centres de treball de Madrid, Barcelona i Valencia..

Esperem que aquesta Direcció reflexioni, i faci de SOGETI una empresa cada vegada més atractiva, pels que hi som i pels que volem que vinguin, negociant per millorar els problemes que preocupen la plantilla i deixant de banda les tècniques dilatòries habituals, que demostrat està, només beneficien a les empreses de la competència.

Perquè la Direcció de Sogeti sap perfectament que no només la Secció Sindical de CCOO, sinó tots els treballadors i treballadores de SOGETI ho reivindiquem a tots els fòrums que estan al nostre abast, CCOO seguirà amb acció rere acció fins que existeixi:

PUJADA PER A TOTHOM!


Descarrega Comunicat "Aquest sistema no ens agrada, comença l'acció" (PDF)

Afilia't a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es