Archivado en

SOGETI: Els ponts trencats

Comunicat / 15 Octubre 2007 - Sogeti

La Secció Sindical de CCOO vol manifestar a tots els treballadors i treballadores de Sogeti que la situació de les relacions de l’empresa amb els ostres representants és ja insostenible. Els fets son els següents:


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Des del 4 d’Agost hem fet varies peticions de documentació amb l’única finalitat d’avançar en la negociació col·lectiva: n egociació salarial, pla d’igualtat, etc…

Dos mesos després, només tenim unes dades salarials que son tan incomplertes, tan diferents a les sol·licitades, que no permeten ni tan sols la seva anàlisi per poder asseure’s en una taula de negociació amb possibilitat d’assolir un acord. De fet, son dades de menor qualitat que les lliurades l’any passat que ja, en el seu moment, ens semblaven insuficients.

No podem oblidar que aquesta Secció ja va fer un gran esforç per trobar les possibilitats d’un acord en matèria salarial durant la passada primavera, que no va donar els seus fruits per que mai hi va haver un compromís seriós per part de SOGETI de tancar un acord beneficiós per a tota la plantilla. L’únic que trobem, en el seu moment i actualment, son plantejaments ambigus, sense propostes clares per escrit, que només ens serveixen perquè la credibilitat en la voluntat negociadora de l’empresa estigui, a dia d’avui, sota mínims.

La Direcció està fent servir tècniques dilatòries per tirar endavant, una vegada més, amb la seva política salarial, de “pal i pastanaga”, tan injusta i insolidaria, i de resultats negatius com demostra l’augment desmesurat de la rotació durant el present any.

No sabem durant quant de temps seguirà la Direcció de Sogeti amb aquesta actitud, però si sabem que la nostra paciència està esgotada. Està en les mans de la Direcció de Sogeti reconstruir, aquesta vegada de debò i seriosament, els innombrables ponts que la Secció Sindical de CCOO ha tendit per a la negociació i que la Direcció s’ha encarregat de destruir.

Altrament només ens deixen una via als treballadors i treballadores de SOGETI:

L’acció!

Descarrega Comunicat "Sogeti: Els ponts trencats"(PDF)

Afilia't a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es