Archivado en Comunicats

Per un conveni digne! Informàtics en lluit@

CONVENI SECTORIAL ESTATAL TIC

A la patronal AEC (Asociación Española de Consultoria) ja no en tenen prou amb la desregulació actual, ara volen prosseguir amb l'espiral de precarització del sector i de les nostres condicions de treball. És intolerable, suposa una important retrocés, Han perdut el judici ! >> Veure el comunicat en PDF-


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , TIC (Tecnologias de la Informacion) ,


pdf print pmail

Com us hem anunciat en els comunicats anteriors, la negociació del XVI Conveni Col·lectiu del nostre sector es troba total i absolutament estancada. La proposta que la patronal AEC (Asociación Española de Consultoria) ens va lliurar es descalifica per si mateixa. Ja no en tenen prou amb la desregulació actual, ara volen prosseguir amb l'espiral de precarització del sector i de les nostres condicions de treball. És intolerable, suposa una important retrocés, Han perdut el judici !

La patronal pretén:

§ Treure'ns l'antiguitat, una de les poques coses bones amb les que comptem del conveni vigent.

§ Vincular el nostre horari de treball a l'acord que tanqui el comercial amb el client, o el que és el mateix, flexibilitat horària a criteri del client.

§ No pagar-nos les despeses generades pels desplaçaments que realitzem a les oficines del client

§ Eliminar la voluntarietat per a la realització de disponibilitats

§ Mantenir l'ambigüitat del sistema de classificació professional actual, penalitzant la nostra carrera i promoció professional

i això només per esmentar els aspectes més sagnants, volen que siguem esclaus qualificats.

Davant aquesta situació, hem de lluitar per a aconseguir els nostres objectius en el curt termini, de manera que des de CC.OO. estem treballant i treballarem de forma constant, seriosa i mantinguda en el temps per a assolir, d'una vegada per sempre, el Conveni que necessitem. No desistirem en la nostra obstinació fins a assolir-ho.

Per tot això, hem dissenyat un Pla d'Acció, amb el clar compromís d'informar detalladament a tots els companys i companyes per a continuació passar a l'acció. Ens concentrarem en tot aquell esdeveniment que sigui organitzat per la patronal AEC, o qualsevol altre que sigui considerat idoni per tornar a reivindicar els nostres drets.

Una primera acció són les concentracions simultànies de delegats sindicals convocades en diferents ciutats per al pròxim dia 9 d'octubre, com Madrid, Barcelona, Saragossa.

Les nostres reivindicacions disten molt de ser inabastables, res del que reclamem és utòpic, la nostra pretensió és regular una vegada per totes el que laboralment vivim dia a dia. És indigne que comptem amb una patronal així.

Ha arribat el moment, és el moment d'exigir un Conveni Col·lectiu que reconegui la nostra labor, que s'ajusti a la realitat del sector, que vetlli per la nostra carrera professional, que ens permeti conciliar la nostra vida laboral i personal,... anem a lluitar sense descans fins a assolir-lo, aquest serà el Primer Conveni del Sector.

5 d’octubre de 2007


Afília't! a COMFIA-CCOO

Agrupació de TIC COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es