Archivado en Comunicats

CONVENI SECTORIAL ESTATAL TIC

Per un conveni digne! Inform脿tics en lluit@


A la patronal AEC (Asociaci贸n Espa帽ola de Consultoria) ja no en tenen prou amb la desregulaci贸 actual, ara volen prosseguir amb l'espiral de precaritzaci贸 del sector i de les nostres condicions de treball. 脡s intolerable, suposa una important retroc茅s, Han perdut el judici ! >> Veure el comunicat en PDF-


pdf
print
pmail

Com us hem anunciat en els comunicats anteriors, la negociaci贸 del XVI Conveni Col路lectiu del nostre sector es troba total i absolutament estancada. La proposta que la patronal AEC (Asociaci贸n Espa帽ola de Consultoria) ens va lliurar es descalifica per si mateixa. Ja no en tenen prou amb la desregulaci贸 actual, ara volen prosseguir amb l'espiral de precaritzaci贸 del sector i de les nostres condicions de treball. 脡s intolerable, suposa una important retroc茅s, Han perdut el judici !

La patronal pret茅n:

Treure'ns l'antiguitat, una de les poques coses bones amb les que comptem del conveni vigent.

Vincular el nostre horari de treball a l'acord que tanqui el comercial amb el client, o el que 茅s el mateix, flexibilitat hor脿ria a criteri del client.

No pagar-nos les despeses generades pels despla莽aments que realitzem a les oficines del client

Eliminar la voluntarietat per a la realitzaci贸 de disponibilitats

Mantenir l'ambig眉itat del sistema de classificaci贸 professional actual, penalitzant la nostra carrera i promoci贸 professional

i aix貌 nom茅s per esmentar els aspectes m茅s sagnants, volen que siguem esclaus qualificats.

Davant aquesta situaci贸, hem de lluitar per a aconseguir els nostres objectius en el curt termini, de manera que des de CC.OO. estem treballant i treballarem de forma constant, seriosa i mantinguda en el temps per a assolir, d'una vegada per sempre, el Conveni que necessitem. No desistirem en la nostra obstinaci贸 fins a assolir-ho.

Per tot aix貌, hem dissenyat un Pla d'Acci贸, amb el clar comprom铆s d'informar detalladament a tots els companys i companyes per a continuaci贸 passar a l'acci贸. Ens concentrarem en tot aquell esdeveniment que sigui organitzat per la patronal AEC, o qualsevol altre que sigui considerat idoni per tornar a reivindicar els nostres drets.

Una primera acci贸 s贸n les concentracions simult脿nies de delegats sindicals convocades en diferents ciutats per al pr貌xim dia 9 d'octubre, com Madrid, Barcelona, Saragossa.

Les nostres reivindicacions disten molt de ser inabastables, res del que reclamem 茅s ut貌pic, la nostra pretensi贸 茅s regular una vegada per totes el que laboralment vivim dia a dia. 脡s indigne que comptem amb una patronal aix铆.

Ha arribat el moment, 茅s el moment d'exigir un Conveni Col路lectiu que reconegui la nostra labor, que s'ajusti a la realitat del sector, que vetlli per la nostra carrera professional, que ens permeti conciliar la nostra vida laboral i personal,... anem a lluitar sense descans fins a assolir-lo, aquest ser脿 el Primer Conveni del Sector.

5 d聮octubre de 2007


Af铆lia't! a COMFIA-CCOO

Agrupaci贸 de TIC COMFIA-CCOO