Archivado en Comunicats

N’ESTEM FARTS

Comunicat Caixa Tarragona

No en tenim prou amb la cultura client que, a més, ara no tenim ni el suport necessari per fer la nostra feina. Com a conseqüència dels successius i grans canvis que patim, ens atrevim a dir que als departaments centrals ningú —i quan diem ningú volem dir ningú— és on vol ser. Sembla que la seqüència dels fets sigui:


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

— Tu on vols ser?
— Jo vull ser al departament X.
— Molt bé, doncs aniràs al departament Y.

Tot això adobat amb una reducció de llocs de treballs als departaments centrals quan és el lloc on en fan falta més. Potser és un indicatiu de quelcom més gran.

Pretenen, a més, que s’assumeixin responsabilitats per la cara. Que assumeixi responsabilitats el que les té i per això cobra! Els departaments centrals també estan saturats, com tots.

Companys, n’estem farts d’aquesta Direcció que camina sense rumb trepitjant el major actiu que té: els empleats de Caixa Tarragona. Defensem la nostra feina, la nostra dignitat, la nostra salut. Siguem vius i complim només amb el que haguem de complir; prioritzem. Si ells ens collen sense donar-nos recursos suficients, la nostra resposta ha de ser a les 15 h cap a casa, i a gaudir del temps de lleure, del qual no hem de donar explicacions.

Si els papers ens colguen, el termini de concessió de l’actiu s’allarga a un mes, els packs no es contesten, la cultura client ens ofega —el DELTA, la gran plataforma, pilar del pla estratègic, ha estat un bluf—, les operacions no es poden analitzar en el temps previst, no es pot donar un correcte suport a les oficines... a les 15 h cap a casa.

Tarragona,1 de d’octubre de 2007


Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es