Archivado en Comunicats, Ocupacio

Negociaci贸 IV Conveni col路lectiu TELEM脌RQUETING.13

La patronal no t茅 intenci贸 d'avan莽ar


COMFIA-CCOO s'ha tornat a reafirmar en el que ja va dir en la reuni贸 del passat 5 de juny 聯per un 40% d'indefinits en tres anys no modifiquem una coma de l'articulat actual de contractaci贸聰. >> Veure el comunicat en PDF-26 setembre 2007-


pdf
print
pmail
En la reuni贸 de taula de conveni mantinguda el dia 26 de setembre, la Patronal, despr茅s d'una llarga espera, ens presenta la seva 聯reelaborada聰 proposta sobre modificaci贸 dels articles 17 i 18 en el cap铆tol de contractaci贸, alguna cosa al que s'havien comprom猫s all脿 pel mes de juny. Esper脿vem que despr茅s de tant temps de reflexions haguessin modificat les seves propostes inicials substancialment, recollint aix铆 les nostres objeccions i apostant per un acostament de postures. No ha estat aix铆, mantenen la seva inacceptable proposta del 10% d'augment d'indefinits per a un conveni de tres anys.

Des de COMFIA-CCOO mantenim la necessitat de treure endavant les nostres principals reivindicacions:

聲 Millorar el nostre poder adquisitiu amb increment salarial i el manteniment de la cl脿usula de revisi贸.
聲 L'Estabilitat en l'Ocupaci贸, a trav茅s de l'augment de la contractaci贸 indefinida.
聲 Millorar les expectatives de Carrera Professional.
聲 Seguir millorant en Salut Laboral, amb la inclusi贸 d'un temps entre cridada i cridada, tant en emissi贸 com en recepci贸.
聲 Millorar les condicions del Temps de treball, mitjan莽ant la reducci贸 de la jornada laboral.
聲 Introducci贸 de Pol铆tiques d'Igualtat, aix铆 com la instauraci贸 de mesures per a una millor conciliaci贸 de la vida familiar i laboral.

COMFIA-CCOO s'ha tornat a reafirmar en el que ja va dir en la reuni贸 del passat 5 de juny 聯per un 40% d'indefinits en tres anys no modifiquem una coma de l'articulat actual de contractaci贸聰.

La Patronal una vegada m茅s ens demostra amb aquesta proposta que la voluntat negociadora 茅s nul路la sense intenci贸 d'arribar a cap acord, i mostrant el seu veritable prop貌sit: allargar 聯sine die聰 les negociacions.

La voluntat d'aquest sindicat 茅s la d'arribar a acords ferms i cre茂bles que recullin nostres mes importants reivindicacions per al conjunt dels/es treballadors/es de Telemarketing, tot aix貌 sense perllongar-nos en el temps, apostant per un tancament de conveni abans de desembre d'aquest any . Si la patronal no ho ent茅n, amb la vostra ajuda l'hi farem entendre.

La pr貌xima reuni贸 se celebrar脿 el 10 d'octubre i esperem que canviin d聮actitud en les seves propostes fent-les cre茂blesVosaltres sou la nostra for莽a
AFILIA-T聮HI!


Af铆lia't! a COMFIA-CCOO

Agrupaci贸n de Telem谩rketing COMFIA-CCOO