Archivado en Comunicats, Ocupacio

Negociació IV Conveni col·lectiu TELEMÀRQUETING.13

La patronal no té intenció d'avançar


COMFIA-CCOO s'ha tornat a reafirmar en el que ja va dir en la reunió del passat 5 de juny “per un 40% d'indefinits en tres anys no modifiquem una coma de l'articulat actual de contractació”. >> Veure el comunicat en PDF-26 setembre 2007-


pdf
print
pmail
En la reunió de taula de conveni mantinguda el dia 26 de setembre, la Patronal, després d'una llarga espera, ens presenta la seva “reelaborada” proposta sobre modificació dels articles 17 i 18 en el capítol de contractació, alguna cosa al que s'havien compromès allà pel mes de juny. Esperàvem que després de tant temps de reflexions haguessin modificat les seves propostes inicials substancialment, recollint així les nostres objeccions i apostant per un acostament de postures. No ha estat així, mantenen la seva inacceptable proposta del 10% d'augment d'indefinits per a un conveni de tres anys.

Des de COMFIA-CCOO mantenim la necessitat de treure endavant les nostres principals reivindicacions:

• Millorar el nostre poder adquisitiu amb increment salarial i el manteniment de la clàusula de revisió.
• L'Estabilitat en l'Ocupació, a través de l'augment de la contractació indefinida.
• Millorar les expectatives de Carrera Professional.
• Seguir millorant en Salut Laboral, amb la inclusió d'un temps entre cridada i cridada, tant en emissió com en recepció.
• Millorar les condicions del Temps de treball, mitjançant la reducció de la jornada laboral.
• Introducció de Polítiques d'Igualtat, així com la instauració de mesures per a una millor conciliació de la vida familiar i laboral.

COMFIA-CCOO s'ha tornat a reafirmar en el que ja va dir en la reunió del passat 5 de juny “per un 40% d'indefinits en tres anys no modifiquem una coma de l'articulat actual de contractació”.

La Patronal una vegada més ens demostra amb aquesta proposta que la voluntat negociadora és nul·la sense intenció d'arribar a cap acord, i mostrant el seu veritable propòsit: allargar “sine die” les negociacions.

La voluntat d'aquest sindicat és la d'arribar a acords ferms i creïbles que recullin nostres mes importants reivindicacions per al conjunt dels/es treballadors/es de Telemarketing, tot això sense perllongar-nos en el temps, apostant per un tancament de conveni abans de desembre d'aquest any . Si la patronal no ho entén, amb la vostra ajuda l'hi farem entendre.

La pròxima reunió se celebrarà el 10 d'octubre i esperem que canviin d’actitud en les seves propostes fent-les creïblesVosaltres sou la nostra força
AFILIA-T’HI!


Afília't! a COMFIA-CCOO

Agrupación de Telemárketing COMFIA-CCOO