Archivado en

Comunicat / 19 Setembre 2007 - Sogeti

La tornada al CCOOle …

La Secció Sindical de CCOO en Sogeti duu setmanes preparant la tornada al curs sindical en Sogeti. Però sembla que no a tothom l’interessa començar el nou curs 2007/2008 pel que fa a relacions laborals:


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Fa més d’un mes i mig (des del dia 4 d'Agost) que sol·licitem a l'empresa la informació necessària per a poder treballar enMATÈRIA SALARIAL i en el desenvolupament d'un PLA D'IGUALTAT en Sogeti.

Creiem que el termini des de la primera sol·licitud és més que suficient per a, si es vol, lliurar l’esmentada documentació. A data d'avui no se'ns ha lliurat ni tan sols una dada de les sol·licitades sobre aquests temes.

A més a més hem tornat a sol·licitar, ja que actualment no existeix mesa de negociació alguna,lacreació d'una Mesa Estable de Relacions Laborals, que permeti un treball continuat i fluid en la resolució dels problemes, actuals i futurs, entre la Direcció de Sogeti i els sindicats presents en l'empresa.

Degut a la urgència de certs temes a tractar (salaris, pla d'igualtat, signatura dels beneficis socials,…) hem considerat que l’esmentada taula hauria de constituir-se com més aviat millor, per la qual cosa hem instat a una convocatòria de constitució de taula abans de la finalització del present mes.

No és la primera vegada que escoltem i llegim que els treballadors i treballadores són molt importants per a aquesta empresa, per això esperem,, en benefici de tots, que la Direcció de Sogeti faci un pas decidit cap endavant, lliurant la documentació i comprometent-se a treballar en aquest sentit en una taula de negociació en el més curt termini posible.

Com sempre, us seguirem informant….

Descarrega Comunicat 11/2007 (PDF)


Afilia't a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es