Archivado en Comunicats

Negociaci贸 IV Conveni col路lectiu TELEM脌RQUETING.12

S铆ndrome posvacacional


La patronal ha donat un clar exemple del que 茅s una s铆ndrome posvacacional, ja que a pesar del temps de descans no han demostrat intenci贸 alguna d'avan莽ar en la negociaci贸. >> Veure el comunicat en PDF-05 setembre 2007-


pdf
print
pmail
En la reuni贸 de la taula de negociaci贸 del conveni mantinguda el dia 5 de setembre, en la qual s'havia d'abordar, conforme a l'acordat en la reuni贸 anterior, el Cap铆tol X que tracta sobre classificaci贸, formaci贸 i desenvolupament; la patronal ha donat un clar exemple del que 茅s una s铆ndrome posvacacional, ja que a pesar del temps de descans no han demostrat intenci贸 alguna d'avan莽ar en la negociaci贸.

La seva 煤nica aportaci贸 al cap铆tol X de classificaci贸 i promoci贸 professional ha estat la proposta de crear una Comissi贸 Parit脿ria de Classificaci贸 Professional en la qual abordar en profunditat tot el tema de les categories professionals, formaci贸, etc.

Des de COMFIA-CCOO hem manifestat, una vegada m茅s, la import脿ncia que donem a mitj脿 i llarg termini a la formaci贸 i al desenvolupament d'una veritable carrera professional com a f贸rmula de combatre la deslocalitzaci贸, ja que d'aquesta manera s'aposta per l'ocupaci贸 d'alt valor afegit.

Despr茅s de recordar a la patronal que la comissi贸 de classificaci贸 ja est脿 contemplada en l'article 40 del III Conveni, hem passat a plantejar les nostres reivindicacions a curt termini pel que fa a aquest cap铆tol, consistents en:

聲 Definir i omplir de contingut totes les categories existents.
聲 Incloure les categories de Formador i Agent de qualitat (auditor).
聲 Equiparar la categoria d'auxiliar administratiu.
聲 Facilitar la participaci贸 dels treballadors en els plans de formaci贸.

La patronal, despr茅s de sol路licitar un rec茅s per a poder donar-nos una resposta, ha fet gala de l'apatia caracter铆stica de la s铆ndrome posvacacional, limitant-se a reiterar la seva proposta inicial d'abordar-ho en la comissi贸 de classificaci贸.

Una vegada m茅s s'ha posat de manifest la falta de voluntat negociadora i de concreci贸 de la patronal, sent impossible avan莽ar en cap aspecte. A hores d'ara no s'han tancat cap dels temes fonamentals d'aquest conveni. Esperem un canvi radical en la propera reuni贸 que es realitzar脿 el pr貌xim dia 26 de setembre.


Vosaltres sou la nostra for莽a
AFILIA-T聮HI!


Af铆lia't! a COMFIA-CCOO

Agrupaci贸n de Telem谩rketing COMFIA-CCOO