Archivado en Comunicats, beneficis socials

Demaneu l'ajuda d'estudis

Us volem recordar que el capítol VIII del Nostre Conveni Col•lectiu (signat per Comissions Obreres) recull les ajudes per a la formació de fills d’empleats/des i l’ajuda per a estudis dels empleats/des (articles 58, 59 i 60)


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Caixa ens ha enviat durant el mes de juny/juliol el full per demanar les ajudes, si s’escau.

Durant els mesos d’estiu podem enviar aquest full al Departament de Recursos, i pel que fa al full d’ajut d’estudis d’empleats, encara se’ns dona una mica més de temps, ja que s’abona més tard (a la nòmina de novembre, i a la nòmina de setembre l’ajuda dels fills)

Per la qual cosa, us preguem a tots i a totes que envieu aquests impresos dins dels límits que fixa el Departament de Recursos per a un millor funcionament.

Però, si malgrat tot el temps del que disposem no hem enviat els papers a temps, no heu de témer perdre l’ajuda sol•licitada. El que passarà es que, per una qüestió d’organització, una vegada rebuts els papers, no se us podrà abonar al mes següent, per exemple, sinó la propera vegada que la Caixa faci abonaments massius d’aquests ajuts. Acord verbal amb el que vàrem arribar CCOO i el Cap de Recursos el mes de juny de 2005. (en concret, la nota de CCOO de data 8 de juny de 2005, diu: “El Sr. Urrutia pren la decisió de que l’empleat/da que no demani l’ajut d’estudis i/o guarderia dins del termini que marca l’entitat, ho podrà fer l’any vinent, conjuntament amb la petició de l’any en curs”

PER TANT, SI ALGÚ NO VA DEMANAR L’AJUT CORRESPONENT DE L’ANY ANTERIOR, ARA ÉS EL MOMENT D’AFEGIR-LA A LA FULLA DE SOL•LICITUT CONJUNTAMENT AMB LA D’AQUEST ANY, SI S’ESCAU

-Us volem recordar també què TOTHOM té dret a demanar l’ajuda independentment del tipus de contracte que tingui.

-I, finalment, us recordem que per tenir dret a rebre els ajuts de guarderia i d’estudis de fills d’empleats NO ÉS NECESSARI QUE ELS NOSTRES FILLS CURSIN ESTUDIS O VAGIN A LA GUARDERIA.

 Si voleu aclarir qualsevol dubte sobre aquest assumpte poseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades de Comissions Obreres.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es