Archivado en Comunicats, beneficis socials

Demaneu l'ajuda d'estudis


Us volem recordar que el cap铆tol VIII del Nostre Conveni Col聲lectiu (signat per Comissions Obreres) recull les ajudes per a la formaci贸 de fills d聮empleats/des i l聮ajuda per a estudis dels empleats/des (articles 58, 59 i 60)


pdf
print
pmail

La Caixa ens ha enviat durant el mes de juny/juliol el full per demanar les ajudes, si s聮escau.

Durant els mesos d聮estiu podem enviar aquest full al Departament de Recursos, i pel que fa al full d聮ajut d聮estudis d聮empleats, encara se聮ns dona una mica m茅s de temps, ja que s聮abona m茅s tard (a la n貌mina de novembre, i a la n貌mina de setembre l聮ajuda dels fills)

Per la qual cosa, us preguem a tots i a totes que envieu aquests impresos dins dels l铆mits que fixa el Departament de Recursos per a un millor funcionament.

Per貌, si malgrat tot el temps del que disposem no hem enviat els papers a temps, no heu de t茅mer perdre l聮ajuda sol聲licitada. El que passar脿 es que, per una q眉esti贸 d聮organitzaci贸, una vegada rebuts els papers, no se us podr脿 abonar al mes seg眉ent, per exemple, sin贸 la propera vegada que la Caixa faci abonaments massius d聮aquests ajuts. Acord verbal amb el que v脿rem arribar CCOO i el Cap de Recursos el mes de juny de 2005. (en concret, la nota de CCOO de data 8 de juny de 2005, diu: 聯El Sr. Urrutia pren la decisi贸 de que l聮empleat/da que no demani l聮ajut d聮estudis i/o guarderia dins del termini que marca l聮entitat, ho podr脿 fer l聮any vinent, conjuntament amb la petici贸 de l聮any en curs聰

PER TANT, SI ALG脷 NO VA DEMANAR L聮AJUT CORRESPONENT DE L聮ANY ANTERIOR, ARA 脡S EL MOMENT D聮AFEGIR-LA A LA FULLA DE SOL聲LICITUT CONJUNTAMENT AMB LA D聮AQUEST ANY, SI S聮ESCAU

-Us volem recordar tamb茅 qu猫 TOTHOM t茅 dret a demanar l聮ajuda independentment del tipus de contracte que tingui.

-I, finalment, us recordem que per tenir dret a rebre els ajuts de guarderia i d聮estudis de fills d聮empleats NO 脡S NECESSARI QUE ELS NOSTRES FILLS CURSIN ESTUDIS O VAGIN A LA GUARDERIA.

聽Si voleu aclarir qualsevol dubte sobre aquest assumpte poseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades de Comissions Obreres.