Archivado en Comunicats

Caixa Sabadell - Comunicat

CONVENI ... I M脡S


Durant els darrers mesos hem publicat diferents informatius sobre l聮evoluci贸 de la negociaci贸 del conveni col聲lectiu. Arribats al juliol, i sense cap proposta concreta per part de la patronal, se聮n van de vacances i ens demanen un per铆ode de reflexi贸, a veure si s贸n capa莽os de posar-se d聮acord d聮una vegada.


pdf
print
pmail
 

La patronal est脿 disposada a oferir millores salarials, per貌 vinculades a la millora de la competitivitat i la productivitat (m茅s encara?) i, sota aquest pretext, amaguen les mateixes pretensions de sempre: eliminar el 聯caf茅 para todos聰 per poder donar el bistec a qui ells vulguin i quan i com els convingui. D聮aquesta manera s聮incrementen m茅s les difer猫ncies salarials entre els diferents col路lectius i tenen ben collats (amena莽ats) els qui perceben un salari superior.

Com que la patronal no respon a les propostes que han fet els sindicats i al mateix temps tampoc avan莽a en definir les seves propostes, esperem una tardor ben freda d聮intencions. Si continuen amb la seva pol铆tica de dilaci贸, aneu preparant els abrics perqu猫 no ens quedar脿 cap altre remei que sortir al carrer a fer-nos escoltar per la patronal perqu猫 es prengui la negociaci贸 seriosament. Aquest 茅s l聮煤nic cam铆 que tenim quan es volen fer els sords. Us recordeu del conveni del 95 que es va signar 2 dies abans de la jornada de vaga prevista?

Si a Madrid les coses van aix铆, no penseu que a casa nostra estan millor. La paraula estrella a Caixa Sabadell 茅s la mateixa: FLEXIBILITAT.  Flexibilitat en els horaris, flexibilitat en els salaris, flexibilitat en la promoci贸, per貌 sempre en perjudici de les persones que hi treballem; sort que som 聯el millor actiu que t茅 l聮empresa聰.

Aquesta setmana us anirem informant de totes aquestes q眉estions, que incideixen directament a la nostra Caixa i repercuteixen agressivament en les condicions de treball.

 

Sabadell, a 31 de juliol de 2007.