Archivado en Comunicats

CONVENI ... I MÉS

Caixa Sabadell - Comunicat

Durant els darrers mesos hem publicat diferents informatius sobre l’evolució de la negociació del conveni col•lectiu. Arribats al juliol, i sense cap proposta concreta per part de la patronal, se’n van de vacances i ens demanen un període de reflexió, a veure si són capaços de posar-se d’acord d’una vegada.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

 

La patronal està disposada a oferir millores salarials, però vinculades a la millora de la competitivitat i la productivitat (més encara?) i, sota aquest pretext, amaguen les mateixes pretensions de sempre: eliminar el “café para todos” per poder donar el bistec a qui ells vulguin i quan i com els convingui. D’aquesta manera s’incrementen més les diferències salarials entre els diferents col·lectius i tenen ben collats (amenaçats) els qui perceben un salari superior.

Com que la patronal no respon a les propostes que han fet els sindicats i al mateix temps tampoc avança en definir les seves propostes, esperem una tardor ben freda d’intencions. Si continuen amb la seva política de dilació, aneu preparant els abrics perquè no ens quedarà cap altre remei que sortir al carrer a fer-nos escoltar per la patronal perquè es prengui la negociació seriosament. Aquest és l’únic camí que tenim quan es volen fer els sords. Us recordeu del conveni del 95 que es va signar 2 dies abans de la jornada de vaga prevista?

Si a Madrid les coses van així, no penseu que a casa nostra estan millor. La paraula estrella a Caixa Sabadell és la mateixa: FLEXIBILITAT.  Flexibilitat en els horaris, flexibilitat en els salaris, flexibilitat en la promoció, però sempre en perjudici de les persones que hi treballem; sort que som “el millor actiu que té l’empresa”.

Aquesta setmana us anirem informant de totes aquestes qüestions, que incideixen directament a la nostra Caixa i repercuteixen agressivament en les condicions de treball.

 

Sabadell, a 31 de juliol de 2007.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es