Archivado en Comunicats

Caixa Sabadell - Comunicat

CONVENI ... I MÉS


Durant els darrers mesos hem publicat diferents informatius sobre l’evolució de la negociació del conveni col•lectiu. Arribats al juliol, i sense cap proposta concreta per part de la patronal, se’n van de vacances i ens demanen un període de reflexió, a veure si són capaços de posar-se d’acord d’una vegada.


pdf
print
pmail
 

La patronal està disposada a oferir millores salarials, però vinculades a la millora de la competitivitat i la productivitat (més encara?) i, sota aquest pretext, amaguen les mateixes pretensions de sempre: eliminar el “café para todos” per poder donar el bistec a qui ells vulguin i quan i com els convingui. D’aquesta manera s’incrementen més les diferències salarials entre els diferents col·lectius i tenen ben collats (amenaçats) els qui perceben un salari superior.

Com que la patronal no respon a les propostes que han fet els sindicats i al mateix temps tampoc avança en definir les seves propostes, esperem una tardor ben freda d’intencions. Si continuen amb la seva política de dilació, aneu preparant els abrics perquè no ens quedarà cap altre remei que sortir al carrer a fer-nos escoltar per la patronal perquè es prengui la negociació seriosament. Aquest és l’únic camí que tenim quan es volen fer els sords. Us recordeu del conveni del 95 que es va signar 2 dies abans de la jornada de vaga prevista?

Si a Madrid les coses van així, no penseu que a casa nostra estan millor. La paraula estrella a Caixa Sabadell és la mateixa: FLEXIBILITAT.  Flexibilitat en els horaris, flexibilitat en els salaris, flexibilitat en la promoció, però sempre en perjudici de les persones que hi treballem; sort que som “el millor actiu que té l’empresa”.

Aquesta setmana us anirem informant de totes aquestes qüestions, que incideixen directament a la nostra Caixa i repercuteixen agressivament en les condicions de treball.

 

Sabadell, a 31 de juliol de 2007.