Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

ANEM B脡 ? ? ?


En la carta adre莽ada a tot el personal de l聮entitat pel nostre director general se聮ns diu clarament que els resultats s贸n immillorables. Malgrat que, com cada any, despr茅s al final de l聮exercici es regularitzin una mica a la baixa, l聮increment 茅s molt significatiu.


pdf
print
pmail
脡s la t貌nica del sector en els 煤ltims temps. Encara que repunti la morositat, els tipus d聮inter猫s continuen pujant; per tant, les previsions del sector en general s贸n d聮increment de beneficis a mitj脿 termini.

脡s per aix貌 que pensem, tal com ja varem manifestar en la nostra intervenci贸 a l聮Assemblea General 聴i 茅s tamb茅 un element prioritari en la negociaci贸 del Conveni聴, que ja 茅s hora que es recompensi el nostre esfor莽 i la nostra aportaci贸 indispensable en la consecuci贸 dels resultats. Com? Millorant el nostre poder adquisitiu, que fa ja massa anys que davalla, i millorant les condicions de treball. Cal augmentar la plantilla i planificar els objectius m茅s racionalment, i utilitzar-los per incentivar els empleats perqu猫 els assoleixin. S聮ha d聮evitar la din脿mica de 聯desorientaci贸 general聰, que 茅s el que est脿 funcionant actualment.

Ja no sabem com dir-ho, ho hem fet de totes les maneres possibles. No es pot tolerar que, tal com ja varem advertir, hi hagi oficines que, a causa de la manca de previsi贸 de les vacances, s聮estan obrint amb un treballador de substitucions sol. Sense comentaris, la imatge que donem a la clientela 茅s immillorable.     

Tinguem en compte que la responsabilitat d聮aquestes situacions 茅s de la Direcci贸. Nosaltres ja hem fet prou i massa. A l聮estiu, m茅s que mai, compleix l聮horari.

Tarragona, 25 de juliol de 2007

Veure en PDF