Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

ANEM BÉ ? ? ?


En la carta adreçada a tot el personal de l’entitat pel nostre director general se’ns diu clarament que els resultats són immillorables. Malgrat que, com cada any, després al final de l’exercici es regularitzin una mica a la baixa, l’increment és molt significatiu.


pdf
print
pmail
És la tònica del sector en els últims temps. Encara que repunti la morositat, els tipus d’interès continuen pujant; per tant, les previsions del sector en general són d’increment de beneficis a mitjà termini.

És per això que pensem, tal com ja varem manifestar en la nostra intervenció a l’Assemblea General —i és també un element prioritari en la negociació del Conveni—, que ja és hora que es recompensi el nostre esforç i la nostra aportació indispensable en la consecució dels resultats. Com? Millorant el nostre poder adquisitiu, que fa ja massa anys que davalla, i millorant les condicions de treball. Cal augmentar la plantilla i planificar els objectius més racionalment, i utilitzar-los per incentivar els empleats perquè els assoleixin. S’ha d’evitar la dinàmica de “desorientació general”, que és el que està funcionant actualment.

Ja no sabem com dir-ho, ho hem fet de totes les maneres possibles. No es pot tolerar que, tal com ja varem advertir, hi hagi oficines que, a causa de la manca de previsió de les vacances, s’estan obrint amb un treballador de substitucions sol. Sense comentaris, la imatge que donem a la clientela és immillorable.     

Tinguem en compte que la responsabilitat d’aquestes situacions és de la Direcció. Nosaltres ja hem fet prou i massa. A l’estiu, més que mai, compleix l’horari.

Tarragona, 25 de juliol de 2007

Veure en PDF