Archivado en Comunicats, beneficis socials

ACORD amb la Mútua DKV

comunicat

Després de dos anys d’intents de millorar les condicions per als treballadors i treballadores del grup Caixa Penedès pel que fa a la cura de la nostra salut, creient les –falses- promeses del cap de RRLL i del Director General que millorarien ostensiblement les condicions de FIATC (fins i tot ens van fer creure, en un moment donat, que seria gratuïta per a tots nosaltres quan vam comprovar que només costava 500.000€), fins que vam adonar-nos que també amb la nostra salut volien fer negoci. Llavors vam decidir començar a moure’ns i cercar una bona oferta per als nostres afiliats i afiliades.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

I l’hem trobada. La millor.

DKV és una multinacional d’Assegurances de Salut, que compta amb un amplíssim ventall de centres hospitalaris –més de 1000- i de facultatius –més de 18000- i, el més important, un prestigi i unes prestacions que mereixen tota la nostra confiança. De fet, una enquesta elaborada pel Col•legi de Metges la situava al segon lloc del rànking de mútues. (per cert que FIATC i Adeslas sortien de les últimes).

I a un preu excel•lent, bastant millor que el de les mútues esmentades. Concretament només 34 €, fins als 70 anys. Ens admetran tota mena de persones amb les seves respectives carències i malalties, si en tinguessin. Fins l’1 d’octubre mantindran aquests avantatges per als nostres afiliats, amb els seus familiars de 1r. grau de consanguinitat o afinitat ( pares i/o sogres –sempre que estiguin actualment en una altra pòlissa- i fills ) i cònjuges. El preu que ofereix DKV millora força el preu de FIATC (41€).

Per als treballadors del grup Caixa Penedès... que estiguin afiliats a la Secció Sindical de CCOO de Caixa Penedès.

Si vols més informació, et pots adreçar a la nostra Secció Sindical a través del nostre mòbil 629 31 16 16, o dels correus electrònics ccoo@caixapenedes.com, ccoocep@yahoo.es, caixapenedes@comfia.ccoo.es . T’ho explicarem tot i t’enviarem el formulari. I pots entrar a la pàgina web de DKV www.dkvseguros.com  i buscar el metge que vols a >ENCUENTRA TU MÉDICO.

És l’oferta que estaves esperant.

18 de juliol del 2007 – com. 48/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es