Archivado en Comunicats

Negociaci贸 IV Conveni col路lectiu TELEM脌RQUETING.11

Nou passeig al Sima


De tota la nostra plataforma, 煤nica i exclusivament, han fet una valoraci贸 en costos. >> Veure el comunicat en PDF-17 juliol 2007-


pdf
print
pmail
Des de COMFIA-CCOO lamentem dir-vos que la reuni贸 de Taula de Conveni d'ahir, 17 de juliol de 2007, ha estat un passeig m茅s per a veure'ns les cares novament amb la nostra patronal, de la qual l'煤nic que hem obtingut ha estat una esmena a la totalitat de les nostres propostes.

De tota la nostra plataforma, 煤nica i exclusivament, han fet una valoraci贸 en costos.

Segons ells les nostres peticions suposen un augment del 8 %; des de COMFIA-CCOO no entenem que 茅s el que s'ha tingut en compte per arribar a aquest percentatge, ja que moltes de les propostes no suposaven cost algun per a la patronal, tals com:

聲 Reducci贸 del termini de sol路licitud per als dies solts.
聲 Temps necessari per acompanyar a consultes m猫diques a menors de 14 anys, familiars dependents o discapacitats.
聲 Que els 3 dies per hospitalitzaci贸 puguin agafar-se dintre dels 10 dies seg眉ents al fet causant.
聲 Compensaci贸 del dia lliure retribu茂t dintre del mateix mes, si no fos aix铆 no podr脿 ser denegat per l'empresa en la data en qu猫 el treballador ho sol路liciti.

Aquest 茅s el Fruit del comprom铆s adquirit en la passada reuni贸 del 4 de juliol, on ens van assegurar que estudiarien profundament les nostres propostes.

Esperem que en el per铆ode estival aquest Fruit maduri i tinguin en compte a m茅s dels recursos econ貌mics, als recursos humans que som la base de les empreses.

Tornarem a veure'ns el pr貌xim 5 de setembre.

Vosaltres sou la nostra for莽a
AFILIA-T聮HI!


Af铆lia't! a COMFIA-CCOO

Agrupaci贸n de Telem谩rketing COMFIA-CCOO