Archivado en Comunicats

Nou passeig al Sima

Negociació IV Conveni col·lectiu TELEMÀRQUETING.11

De tota la nostra plataforma, única i exclusivament, han fet una valoració en costos. >> Veure el comunicat en PDF-17 juliol 2007-


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmail

Des de COMFIA-CCOO lamentem dir-vos que la reunió de Taula de Conveni d'ahir, 17 de juliol de 2007, ha estat un passeig més per a veure'ns les cares novament amb la nostra patronal, de la qual l'únic que hem obtingut ha estat una esmena a la totalitat de les nostres propostes.

De tota la nostra plataforma, única i exclusivament, han fet una valoració en costos.

Segons ells les nostres peticions suposen un augment del 8 %; des de COMFIA-CCOO no entenem que és el que s'ha tingut en compte per arribar a aquest percentatge, ja que moltes de les propostes no suposaven cost algun per a la patronal, tals com:

• Reducció del termini de sol·licitud per als dies solts.
• Temps necessari per acompanyar a consultes mèdiques a menors de 14 anys, familiars dependents o discapacitats.
• Que els 3 dies per hospitalització puguin agafar-se dintre dels 10 dies següents al fet causant.
• Compensació del dia lliure retribuït dintre del mateix mes, si no fos així no podrà ser denegat per l'empresa en la data en què el treballador ho sol·liciti.

Aquest és el Fruit del compromís adquirit en la passada reunió del 4 de juliol, on ens van assegurar que estudiarien profundament les nostres propostes.

Esperem que en el període estival aquest Fruit maduri i tinguin en compte a més dels recursos econòmics, als recursos humans que som la base de les empreses.

Tornarem a veure'ns el pròxim 5 de setembre.

Vosaltres sou la nostra força
AFILIA-T’HI!


Afília't! a COMFIA-CCOO

Agrupación de Telemárketing COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es