Archivado en Comunicats, Salari

COSES DEL CONVENI (II) (Plus Conveni (Art. 43)


Per a CC.OO., el Conveni Col聲lectiu 茅s la millor garantia de les nostres condicions laborals. De nou, aquest ens ha portat una bona noticia. A la n貌mina del mes de mar莽 ens han abonat el Plus Conveni.


pdf
print
pmail

Les persones amb contracte temporal cobren la part proporcional del plus en la n貌mina de desembre si tenen contracte vigent o quan finalitzi el contracte pel temps de l'any actual.

El Conveni diu textualment. Art. 43 Plus Conveni

Punt 2. L聮import establert per a l聮any 2006 es revisar脿, a partir de l聮1 de Gener de 2007, conforme als criteris que s聮estableixin per a l聮actualitzaci贸 del salari base.

Per tant, en la n貌mina del mes de Mar莽 l聮import del plus ha estat de 240 聙 per a tothom igual, i restar脿 pendent d聮actualitzar l聮import definitiu.

S聮ha de valorar que 茅s un import lineal per a tothom igual, per tant afavoreix percentualment m茅s els nivells salarials menors.

El darrer Conveni Col聲lectiu signat per CCOO com a for莽a majorit脿ria, va comportar importants millores salarials per al conjunt de la plantilla, per貌 especialment per als empleats i empleades amb sou i categories m茅s baixes.

Un plus, doncs, que es consolida, i que ara, en la negociaci贸 del nou Conveni Col聲lectiu, i dins de la Plataforma que ha presentat CCOO, el volem incrementar fins als 500 聙 anuals.

Matar贸, 2 d'abril del 2007