Archivado en Comunicats, Salari

COSES DEL CONVENI (II) (Plus Conveni (Art. 43)

Per a CC.OO., el Conveni Col•lectiu és la millor garantia de les nostres condicions laborals. De nou, aquest ens ha portat una bona noticia. A la nòmina del mes de març ens han abonat el Plus Conveni.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Les persones amb contracte temporal cobren la part proporcional del plus en la nòmina de desembre si tenen contracte vigent o quan finalitzi el contracte pel temps de l'any actual.

El Conveni diu textualment. Art. 43 Plus Conveni

Punt 2. L’import establert per a l’any 2006 es revisarà, a partir de l’1 de Gener de 2007, conforme als criteris que s’estableixin per a l’actualització del salari base.

Per tant, en la nòmina del mes de Març l’import del plus ha estat de 240 € per a tothom igual, i restarà pendent d’actualitzar l’import definitiu.

S’ha de valorar que és un import lineal per a tothom igual, per tant afavoreix percentualment més els nivells salarials menors.

El darrer Conveni Col•lectiu signat per CCOO com a força majoritària, va comportar importants millores salarials per al conjunt de la plantilla, però especialment per als empleats i empleades amb sou i categories més baixes.

Un plus, doncs, que es consolida, i que ara, en la negociació del nou Conveni Col•lectiu, i dins de la Plataforma que ha presentat CCOO, el volem incrementar fins als 500 € anuals.

Mataró, 2 d'abril del 2007

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es