Archivado en Comunicats, beneficis socials

comunicat

Conveni: proposta comuna


El passat 18 de juny, CCOO, UGT i CSICA, vam exposar en la reuni贸 de la Mesa Negociadora una proposta comuna sobre les mat猫ries que hauria de recollir el pr貌xim Conveni:


pdf
print
pmail

Salaris

聲 Increment salarial per sobre de l'IPC (1%) amb cl脿usula de revisi贸 retroactiva            que ho garanteixi.
聲 Increment del Plus Conveni fins a 350聙.
聲 Pagues de Beneficis: modificar la f贸rmula de c脿lcul i incrementar-les en una     paga m茅s (fins a 20 pagues de Conveni).
Classificaci贸 Professional
聲 Supressi贸 del N-XIII.
聲 Carrera Professional: establiment d'una carrera de Serveis Centrals, de llocs d'especialistes i gestors comercials.

Jornada

聲 Festa de tardes de dijous gradual fins a la seva desaparici贸.

Beneficis Socials

聲 Pr茅stecs d'Habitatge: capital m铆nim 225.000 聙 o 7 anualitats; termini d'amortitzaci贸 40 anys m脿xim; tipus d'inter猫s 50% Eur铆bor amb possibilitat de determinar un tipus fix alternatiu.

Igualtat i Conciliaci贸

聲 Conciliaci贸 i Igualtat: increment dels m铆nims legals (exced猫ncies, permisos,聟); transformaci贸 dels 10 dies de permisos discrecionals de l'art.38 per 5 dies amb causes definides i 5 de lliure disposici贸; creaci贸 d'una Comissi贸 Sectorial per a realitzar an脿lisi i diagn貌stics compartits i realitzar el seguiment dels plans d'Igualtat de les empreses.

Salut Laboral

聲 Creaci贸 d'una Comissi贸 Sectorial de Prevenci贸 de Riscos Laborals.
Davant aquesta proposta conjunta, que suposa un exercici important de converg猫ncia sindical, la patronal ACARL ha d'abandonar la seva actitud dilat貌ria, pel que l'emplacem a mostrar la seva disposici贸 a l'acord en la pr貌xima sessi贸 de Mesa, que tindr脿 lloc el pr貌xim dia 12 de juliol.