Archivado en Campanyes, Salut Laboral, beneficis socials

CCOO posa en marxa un servei d'informació gratuït sobre la llei de Dependència

Trucada gratuïta al telèfon 900.102.305 (laborables de 9 a 14 hores)

Aquest servei d'informació posa de relleu la importància que el sindicat atorga a la nova Llei d'Atenció a les persones en situació de Dependència, una conquesta sindical que reconeix un nou dret tan important com en el seu dia va representar la universalització de la sanitat o el reconeixement de les pensions no contributives.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Ara pots fer una trucada gratuïta al telèfon 900.102.305 o posar un correu electrònic i la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO t'informarà de qualsevol qüestió que necessitis aclarir sobre el Sistema d'Atenció a la Dependència (SAAD) i el desenvolupament de la Llei de Dependència.
Campanya Dependència
Amb l'objectiu d'informar dels serveis i prestacions que estableix la Llei de Dependència, i del procediment per a sol•licitar-los, la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO ha posat en marxa un Servei d'Informació gratuïta en el telèfon 900.102.305.

- En què consisteix el nou dret a l'atenció de la dependència?
- Quins tràmits cal seguir?
- On cal acudir?
- A quins nous serveis es pot accedir ara?

Trucada gratuïta al telèfon 900.102.305
(laborables de 9 a 14 hores)
infodependencia@fpj.ccoo.es


+ INFORMACIÓ i AJUDA:
A l’hora la CS de CCOO ha editat dos fullets informatius sobre la Llei de Dependència, que pots descarregar-te.

“Dependència: Un nou dret per a tots i totes” en pdf (425 k)

En el primer fullet “Dependència: Un nou dret per a tots i totes”, s'identifica les persones beneficiades pel nou dret - aquelles que de forma permanent, per raons lligades a la falta o a la pèrdua d'autonomia física, mental, intel•lectual o sensorial, precisen de l'atenció d'una altra o altres persones o ajudes importants per a realitzar activitats bàsiques de la vida diària- i els graus de dependència assenyalats per la Llei; el procediment per a rebre els serveis i prestacions i el tipus de prestacions contemplades en la Llei (ajuda a domicili, teleasistencia, atenció residencial, etc).

“Dependència: Ocupació de qualitat” en pdf (250 k)
El segon fullet, “Dependència: Ocupació de qualitat”, es refereix als nous llocs de treball i els perfils professionals que demanden la Llei (a més de l'ocupació indirecta que es generarà, la posada en marxa de la Xarxa de centres i serveis la Xarxa del Sistema per a l'Autonomia i Atenció de la Dependència (SAAD) comportarà la creació directa de prop de 300.000 nous llocs de treball). Aquest apartat es completa amb un capítol en el qual s'explica què defensa CCOO per a assegurar la qualitat de l'ocupació.
Afília't!, Afíliate a COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es