Archivado en Campanyes, Salut Laboral, beneficis socials

Trucada gratu茂ta al tel猫fon 900.102.305 (laborables de 9 a 14 hores)

CCOO posa en marxa un servei d'informaci贸 gratu茂t sobre la llei de Depend猫ncia


Aquest servei d'informaci贸 posa de relleu la import脿ncia que el sindicat atorga a la nova Llei d'Atenci贸 a les persones en situaci贸 de Depend猫ncia, una conquesta sindical que reconeix un nou dret tan important com en el seu dia va representar la universalitzaci贸 de la sanitat o el reconeixement de les pensions no contributives.


pdf
print
pmail
Ara pots fer una trucada gratu茂ta al tel猫fon 900.102.305 o posar un correu electr貌nic i la Federaci贸 de Pensionistes i Jubilats de CCOO t'informar脿 de qualsevol q眉esti贸 que necessitis aclarir sobre el Sistema d'Atenci贸 a la Depend猫ncia (SAAD) i el desenvolupament de la Llei de Depend猫ncia.
Campanya Depend猫ncia
Amb l'objectiu d'informar dels serveis i prestacions que estableix la Llei de Depend猫ncia, i del procediment per a sol聲licitar-los, la Federaci贸 de Pensionistes i Jubilats de CCOO ha posat en marxa un Servei d'Informaci贸 gratu茂ta en el tel猫fon 900.102.305.

- En qu猫 consisteix el nou dret a l'atenci贸 de la depend猫ncia?
- Quins tr脿mits cal seguir?
- On cal acudir?
- A quins nous serveis es pot accedir ara?

Trucada gratu茂ta al tel猫fon 900.102.305
(laborables de 9 a 14 hores)
infodependencia@fpj.ccoo.es


+ INFORMACI脫 i AJUDA:
A l聮hora la CS de CCOO ha editat dos fullets informatius sobre la Llei de Depend猫ncia, que pots descarregar-te.

聯Depend猫ncia: Un nou dret per a tots i totes聰 en pdf (425 k)

En el primer fullet 聯Depend猫ncia: Un nou dret per a tots i totes聰, s'identifica les persones beneficiades pel nou dret - aquelles que de forma permanent, per raons lligades a la falta o a la p猫rdua d'autonomia f铆sica, mental, intel聲lectual o sensorial, precisen de l'atenci贸 d'una altra o altres persones o ajudes importants per a realitzar activitats b脿siques de la vida di脿ria- i els graus de depend猫ncia assenyalats per la Llei; el procediment per a rebre els serveis i prestacions i el tipus de prestacions contemplades en la Llei (ajuda a domicili, teleasistencia, atenci贸 residencial, etc).

聯Depend猫ncia: Ocupaci贸 de qualitat聰 en pdf (250 k)
El segon fullet, 聯Depend猫ncia: Ocupaci贸 de qualitat聰, es refereix als nous llocs de treball i els perfils professionals que demanden la Llei (a m茅s de l'ocupaci贸 indirecta que es generar脿, la posada en marxa de la Xarxa de centres i serveis la Xarxa del Sistema per a l'Autonomia i Atenci贸 de la Depend猫ncia (SAAD) comportar脿 la creaci贸 directa de prop de 300.000 nous llocs de treball). Aquest apartat es completa amb un cap铆tol en el qual s'explica qu猫 defensa CCOO per a assegurar la qualitat de l'ocupaci贸.
Af铆lia't!, Af铆liate a COMFIA-CCOO