Archivado en Comunicats

LES VACANCES

Comunicat Caixa Tarragona

S’acosten les tan esperades vacances. És en aquest període que la manca de recursos humans es fa, si més no, més palesa.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Hom se les prepara amb un cert temps d’antelació -els que les fan i els que no les fan- . Tots ens les podem preparar:

- L’horari és de 8.00 h a 15.00 h. Si el respectem, estarem més descansats per començar-les; els que ens quedem també ho estarem quan els companys i companyes facin vacances.

- A les reunions estem convidats: les invitacions es poden refusar. A partir de les 15.00 h el temps és nostre i no hem de donar explicacions a ningú. Haurem de preguntar si hi ha piscolabis.

- Pensem que, malgrat que tinguem molta feina, si ho solucionem fora de l’horari laboral els donem excusa per continuar aplicant la màxima “sí, sí, us queixeu molt però tot es fa”. La feina, si la deixes, no es queixa i a l’endemà sempre hi és. Companys, prioritzem.

- Podem dir sí, però als objectius no hi arribarem i, per tant, no els cobrarem. Això ens afecta la butxaca i a Caixa Tarragona la plantilla ja la tenim prou afectada. Bé, no noteu que si som a punt d’aconseguir-los ens els retoquen per estalviar-se 10 cèntims? Encara que se’ns digui que s’augmenta el variable en 18’5%, si algú ho ha notat, que ens ho comuniqui.

Aquest període és un bon moment per començar a conciliar la vida familiar i laboral utilitzant l’horari que ja tenim. Tots estarem més relaxats per afrontar les vacances, malgrat la mancança —que segur que encara notarem més— de recursos humans.

No ens cansarem de dir-vos que, quan us trobeu en aquesta situació, ho comuniqueu a aquesta Secció Sindical. És el moment, doncs, de fer-ho. Si no ho fem, després la resposta que rebrem serà que “Les vacances sempre estan cobertes a les oficines on s’han de cobrir.”

Tarragona, 20 de juny de 2007

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es