Archivado en Comunicats, Ocupacio

Negociaci贸 IV Conveni col聲lectiu TELEM脌RQUETING

La patronal segueix sense fer els seus deures


En la reuni贸 de mesa de conveni mantinguda el 20 de juny, la patronal segueix sense fer els seus deures. Pr脿cticament es ratifica en la seva proposta inicial sobre contractaci贸. >> Veure el comunicat en PDF- 20 juny 2007-


pdf
print
pmail
Despr茅s de diverses reunions en les quals es van comprometre a elaborar una proposta assumible per totes les parts, avui es presenten, de nou, amb una proposta que 煤nicament inclou com millora la recuperaci贸 de continguts que ja apareixen en el tercer conveni, i que ells mateixos havien eliminat de forma unilateral. Novament ignoren o ometen les nostres propostes.

Davant aquesta actitud, des de COMFIA-CCOO hem estat molt clars en els nostres plantejaments. Per abordar el tema de contractaci贸 茅s imprescindible modificar la base sobre la qual est脿 constru茂t el nostre sector; 茅s a dir, passar del fet que el contracte d'Obra i servei sigui el m茅s com煤 dintre del personal d'Operacions en les nostres empreses, a qu猫 ho sigui el contracte indefinit, transformar l'actual 30% en un 60%, el que suposaria doblegar la contractaci贸 indefinida.

Nom茅s amb aquest canvi radical podr铆em abordar la seva proposta de flexibilitzar els Art. 17 i 18 de l'actual conveni.

Donada la complexitat que representa la redacci贸 de l'articulat referent a Contractaci贸, hem acordat avan莽ar en la resta de cap铆tols del conveni com: Temps de treball, Formaci贸, Salut Laboral, etc., amb la intenci贸 de no seguir estancats en aquest tema tan complex i progressar en altres aspectes on sigui m茅s f脿cil acostar posicions.

La pr貌xima reuni贸 es celebrar脿 el 4 de juliol, i esperem, com novetat, que puguem parlar-vos d'acords.

Us seguirem informant.

Vosaltres sou la nostra for莽a
AFILIA-T聮HI!

Af铆lia't! a COMFIA-CCOO

Agrupaci贸n de Telem谩rketing COMFIA-CCOO