Archivado en Comunicats

Concentració 27 d'abril a Barcelona

Nova concentració de delegats i delegades per exigir a l’SCH que aturi els acomiadaments i respecti els acords

NOTA DE PREMSA.- En la concentració de delegats i delegades d’avui a Barcelona, s’han manifestat uns 300 representants sindicals i ha comptat amb l’assistència dels secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Coscubiela i José Ma.Álvarez respectivament, així com el secretari general de COMFIA-CCOO de Catalunya Carles Reitg; per denunciar a l’SCH que està realitzant una reducció d’ocupació encoberta per la via de baixes “voluntàries” forçoses, o sigui, acomiadaments camuflats com a “baixes pactades i amb incentius”.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmailAmb la concentració d’avui la Federació de serveis Financers i Administratius de CCOO de Catalunya (COMFIA-CCOO) i els altres sindicats convocants, continuen les mobilitzacions davant l’SCH per exigir un canvi en la seva inacceptable política disciplinària d’acomiadaments, que en quatre mesos l’SCH a Catalunya ha executat 20 acomiadaments i a tot l’estat uns 150.

COMFIA-CCOO denuncia que l’SCH utilitza la pressió i l’amenaça per forçar baixes a la plantilla, articulades com a acomiadaments improcedents, afectant d’una manera important a col•lectius de persones que estan amb baixa mèdica per “stress”, depressió o en tractament farmacològic de manteniment, oferint-los una indemnització equivalent a un acomiadament improcedent i amb la condició de que no ho comuniquin als sindicats.

Alhora COMFIA-CCOO exigeix a la direcció de l’SCH la immediata aturada dels acomiadaments injustificats i de les pràctiques d’una política laboral inacceptables; més quan això ho està executant la primera entitat financera d’aquest país que habitualment es presenta com una entitat financera solvent i modèlica.
Secretaria de comunicació
COMFIA Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es