Archivado en Comunicats, Salari, beneficis socials

COMFIA-CCOO intervindr脿 en la Junta General d麓Accionistes de Banc Sabadell


25 04 06 CCOO denunciar脿, davant de la Junta General del Banc, la pol铆tica de regulaci贸 d麓ocupaci贸 que ha desenvolupat la direcci贸 en els procesos de fusi贸. La direcci贸 de Banc Sabadell, en canvi, continua pensant que les baixes "s麓han gestionat de manera delicada i sensible amb els treballadors". (PDF:Cat. / Cast.)


pdf
print
pmail

Per primera vegada un representant sindical intervindr脿 a la Junta General d聮Accionistes del Banc Sabadell


CCOO DENUNCIAR脌, DAVANT DE LA JUNTA GENERAL DEL BANC, LA POL脥TICA DE REGULACI脫 D聮OCUPACI脫 QUE HA DESENVOLUPAT LA DIRECCI脫 EN ELS PROCESSOS DE FUSI脫


El proper dijous, dia 27 de abril, la secret脿ria general de CCOO en el grup Banco de Sabadell intervindr脿, en la seva qualitat d聮accionista i representant sindical, davant de la Junta General d聮Accionistes per denunciar la pol铆tica de reestructuraci贸 de la plantilla efectuada por la direcci贸 del banc amb motiu dels processos de fusi贸 efectuats. Per primera vegada un representant sindical intervindr脿 davant la Junta General del Banc Sabadell. CCOO, sindicat majoritari en el banc amb un 42% de representativitat (el segon sindicat te un 28%), q眉estionar脿 el proc茅s de reestructuraci贸 que ha comportat la eliminaci贸 de m茅s de 1.300 llocs de treball, de treballadors i treballadores de m茅s de 50 anys, mitjan莽ant un procediment encobert de regulaci贸 d聮ocupaci贸. Al contrari del que ha estat la norma general en el sector bancari, el Banc Sabadell ha evitat en tot moment un proc茅s negociat i pactat amb els sindicats representatius. Per contra tot el proc茅s s聮ha efectuat de forma obscurantista e irregular mitjan莽ant suposats acomiadaments individuals en evident contradicci贸 front al que estableixen les normes legals per a processos de reestructuraci贸 com aquest. CCOO plantejar脿 a la Junta General la necessitat d聮un canvi en la pol铆tica laboral del banc que permeti l聮猫xit de la entitat, la satisfacci贸 de l聮accionista i que aix貌 sigui compatible amb el respecte als drets laborals dels treballadors i treballadores del banc. En aquest sentit reclamar脿, al President del banc, un comprom铆s davant de la Junta d聮establir un acord negociat sobre el sistema de prejubilacions. En cas contrari el sindicat, majoritari tamb茅 en el sector, posar脿 p煤blicament ja de manifest la seva oposici贸 a qualsevol possible adquisici贸 futura d聮altres entitats banc脿ries per part del Banc de Sabadell.


Sabadell, 25 d聮abril de 2006