Archivado en Comunicats, Salari, Ocupacio

GECO´s

17 03 06 Un dels llocs bàsics en l´estructura organitzativa de Banc Sabadell és el de gestor comercial. La seva missió bàsica és gestionar i ampliar la seva cartera de clients. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


GECO´s


Un dels llocs bàsics en l´estructura organitzativa de Banc Sabadell és el de gestor comercial. A totes les oficines de quatre o més treballadors hi ha, al menys, un GECO. La seva missió bàsica és gestionar i ampliar la seva cartera de clients, segons s´estableix en els perfils de competència per lloc de treball publicats per l´empresa. Per a aquesta secció sindical de CCOO, aquesta funció hauria d´estar associada al grup professional de tècnics amb categoria professional mínima de nivell VIII, d´acord amb el conveni col·lectiu en vigor. No obstant això, hem detectat que un percentatge molt important d´empleats que tenen la funció de gestor comercial ostenten una categoria salarial del grup professional d´administratius. En aquest grup, els nivells salarials van del XI al IX amb unes diferències de salari de conveni, respecte al nivell mínim de tècnics, de milers d´euros, en termes anuals. Concretament, el 31 de desembre de 2005, dels 755 treballadors i treballadores de Banc Sabadell que tenen assignada aquesta funció, n´hi ha 400 (el 52,98%) que tenen categoria administrativa. La direcció del Banc sempre ha reconegut la importància fonamental de la tasca comercial perquè els beneficis continuïn augmentant com exigeixen els nostres accionistes. Això s´està aconseguint any rere any, però no sembla que aquestes fites assolides siguin massa coherents amb el manteniment de situacions com la que estem denunciant. Els responsables de Banca Comercial –directors de zona, directors regionals i, molt especialment, el director de Banca Comercial– es mostren sempre extremadament exigents en l´establiment i acompliment de les campanyes i els objectius. El reconeixement de la categoria professional d´aquests companys i companyes discriminats també és un objectiu, però aquesta vegada som els treballadors els que ens hem de mostrar extremadament exigents en l’acompliment d´aquesta campanya. Per tant, des de CCOO prendrem diferents iniciatives, de les quals anirem informant puntualment, amb la finalitat que es compleixi l´objectiu:


… que adeqüin la categoria professional dels gestors comercial!


Oviedo, març del 2006

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es