Archivado en Comunicats, Salari, Ocupacio

Dir la veritat

15 01 06 No hem de desaprofitar aquesta ocasió per a transmetre al banc la nostra opinió sobre les nostres condicions de treball. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Dir la veritat


Recentment hem rebut una carta del President del banc, on comunica que es farà una enquesta sobre el clima laboral.El moment més oportú per fer l´enquesta?En primer lloc volem dir que aquesta enquesta ha estat endarrerida en més d´una ocasió, perquè els gestors de l´empresa estaven preocupats pels possibles resultats negatius de l´enquesta, ja que eren conscients del malestar que hi havia entre la plantilla. És evident que han escollit el mes de gener per fer-la, a més de donar un termini molt breu de resposta, perquè estimen que el resultat pot ser millor en aquests moments: després del mes de desembre, quan cobrem tres pagues i abans del mes de febrer, quan aplicaran el conveni i sabrem la seva política de Salari Anual Assignat per al 2006. És a dir, fins al mes de febrer no sabrem si el nostre salari s´incrementarà amb la pujada de conveni o es congelarà per l´absorció. Amb tot, des COMFIA-CCOO volem animar a tota la plantilla a participar i contestar amb la veritat.No hem de desaprofitar aquesta ocasióA molts comunicats hem constatat i denunciat la degradació de les nostres condicions de treball (ritmes, volum, pressions, manca de suplències, absorcions salarials…) A les visites que fem als centres de treballs per part de les delegades i els delegats de CCOO ens fem ressò de les múltiples queixes que ens feu arribar… ara és el moment de dir què pensem, de transmetre a la direcció del banc la nostra opinió. És una ocasió que no hem de desaprofitar. Com sabeu l´enquesta la fa una empresa independent (Towers Perrin) que garanteix la confidencialitat de les respostes. Sense por hem de respondre allò que ens sembla cert. L´empresa ha comunicat als sindicats que compartirà amb nosaltres els resultats de l´enquesta. És important, per a tots i totes, l´objectivitat en les respostes perquè l´enquesta s´acosti el màxim possible a la realitat de la nostra vida laboral. És per tot això que COMFIA-CCOO insistim a animar-vos a participar en l´enquesta i a dir la veritat.


Sabadell, gener de 2006

Artículos más leídos hoy

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es