Archivado en Comunicats, Ocupacio

Assistirem a la Junta d’Accionistes

16 03 05 Necessitem la teva delegació de vot per poder assistir amb el màxim de suport accionarial a la Junta. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Assistirem a la Junta d’Accionistes


Necessitem la teva delegació de vot


Com hem informat en comunicats anteriors, CCOO, UGT, CGT, CSA i CC vam presentar els dies 21 de febrer i 3 de març una plataforma unitària al Conseller Delegat, Juan María Nin, i al DGA de Recursos i Organització, Juan Cruz Alcalde, en què reclamàvem la negociació dels aspectes següents:  Un acord marc de prejubilacions i la desaparició de coaccions en les relacions laborals.  Una participació extraordinària en els beneficis del Banc que compensi el sobre-esforç provocat per les consecutives fusions.  L’establiment de mesures que millorin les condicions actuals de pressió laboral i facilitin la conciliació de la vida laboral i personal.  Comissions de seguiment dels acords signats. El Banc, fins ara, no ha mostrat cap interès en negociar res. En canvi, els sindicats considerem que són unes reivindicacions justes d’una plantilla que és la principal responsable de l’increment del 38.8% dels beneficis de l’any 2004. Nosaltres, el 99.21% de la representació sindical de Banc Sabadell, continuarem ferms en les nostres reclamacions de negociació i si cal, si la Direcció d’aquesta empresa continua instal·lada en la prepotència i la indiferència, arribarem fins a la Junta d’Accionistes per tal que els propietaris de Banc Sabadell coneguin la situació real de la plantilla d’aquesta empresa. Ens cal l’ajuda dels empleats que, al mateix temps, són accionistes del Banc. És imprescindible la vostra delegació de vot per poder assistir amb el màxim de suport accionarial a la Junta, la millor caixa de ressonància per tal que la veu dels treballadors se senti clara i forta. Si ets accionista, signa la delegació de vot (al dors de la part C de la targeta de convocatòria de la Junta) i envia-la a: CCOO cpi 0901-0105, UGT cpi 0901-0107, CGT cpi 0901-0106, CSA cpi 0901-0104 o CC cpi 5648 No indiquis en qui delegues el teu vot, els cinc sindicats designarem la persona que representarà la plantilla del Grup Banc Sabadell a la Junta.


Sabadell, 16 de març de 2005

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es