Archivado en Comunicats

Tallers de formació

14 03 05 Uns quants aclariments sobre l´última convocatòria que han rebut els empleats de la xarxa. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Tallers de formació


Els administratius de la xarxa d´oficines estan rebent convocatòries personalitzades per a acudir, dues tardes, al que el Director de Formació del Banc Sabadell denomina “tallers de suport administratiu a la venda”.

La convocatòria es realitza en uns termes d´absoluta prepotència “...haurà d’assistir en el lloc, dia i hora que...” i sense, si més no, esmentar cap tipus de compensació.

Us recordem novament el text literal de l´acord de formació que el Banc Sabadell va signar amb les Seccions Sindicals de CCOO, UGT, CGT i CSA, el 5 d´octubre de 2001:

“El Banc adquireix el compromís que la formació es porti a terme dintre de la jornada laboral legalment establerta. En el cas que es realitzi fora de la jornada laboral, serà voluntària per part de l´empleat/ada i es compensarà cada hora de formació amb una hora de llicència retribuïda.

El Banc pagarà l’hotel i la manutenció en cas que la formació sigui de caràcter presencial i impliqui extensió de jornada laboral. Les despeses de desplaçament per a l´assistència als cursos de formació seran en tot cas a càrrec del banc”.

Alguns directius d´aquesta empresa han d´aprendre, i algú haurà d’ensenyar-los, a guardar el degut respecte als treballadors. Per a això, sembla que no n´hi ha prou que el President els enviï Codis de Conducta i es facin Comitès d´Ètica Corporativa.


Sabadell, 15 de març de 2005

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es