Archivado en Comunicats

Fusi贸 sindical de COMFIA-CCOO del Grup Banc Sabadell i del Grup Banco Atl谩ntico


15 01 05 Arran de la fusi贸 de les dues seccions sindicals s麓ha configurat una nova comissi贸 executiva. (PDF:Cat. / Cast.)


pdf
print
pmail

FUSI脫 SINDICAL DE COMFIA-CCOO DEL GRUP BANC SABADELL I DEL GRUP BANCO ATL脕NTICO


Despr茅s de la signatura dels acords de manteniment dels llocs de treball i homologaci贸, que ordenaven la integraci贸 del Grup Banco Atl谩ntico en el Grup Banc Sabadell, l聮onze de gener, les comissions executives de les seccions sindicals de CCOO del Grup Banc Sabadell i del Grup Banc Atl谩ntico van arribar a l聮acord de fusionar totes dues estructures sindicals.

La reuni贸, que es va fer a Barcelona, tenia com a objectiu garantir la continu茂tat del treball sindical que COMFIA-CCOO ha desenvolupat fins ara a ambdues entitats, aplicant criteris d聮efic脿cia i integrant la representativitat acreditada per les dues seccions sindicals.

La nova secci贸 sindical mantindr脿 el nom de Secci贸 Sindical de COMFIA-CCOO del Grup Banc Sabadell. Durant l聮esmentada reuni贸 es van elegir les persones que formaran el nou equip de direcci贸 sindical.Mar铆a Garc铆a Garc铆a desenvolupar脿 el treball de la Secretaria General i l聮acompanyaran en les tasques de direcci贸 catorze persones m茅s que constitueixen la nova comissi贸 executiva, que s贸n:Francisco Arcas Mart铆n (M脿laga)Nat脿lia Bah铆 Caner (Girona, Secretaria de la Dona)Jaume Balateu Gonz谩lez (Sabadell, Secretaria de Finances)Josep Castells Bad铆a (Barcelona)Goyo Escobar Gonz谩lez (Val猫ncia)Jos茅 Mar铆a Granado P茅rez (Sabadell)Jos茅 Mar铆a Jim茅nez S谩nchez (Sabadell, Secretaria de Organitzaci贸)Oscar Mart铆n D铆az (Madrid)Miguel Angel Maderuelo P茅rez (Madrid)Jos茅 M. Molin茅 Regla (Lleida)Rafael Mu帽oz Moreno (Madrid)Joan Pujol Batalla (Sabadell, Secretaria de Salut Laboral)Justo Ruiz Rodr铆guez (Oviedo)Miguel Salas Yebra (Barcelona, Secretaria de Acci贸 Sindical)Els criteris que s聮han fet servir per a l聮elecci贸 de les persones que dirigiran la pol铆tica sindical en el Grup Banc Sabadell, han conformat una comissi贸 executiva que, integrant 脿mbits territorials i 脿mbits tem脿tics, permetr脿 donar resposta i plantejar iniciatives al repte que comporta aquesta nova realitat: 9.927 persones empleades, 1.140 oficines i 1.974 persones afiliades.


Sabadell, gener de 2005