Archivado en Comunicats

Formació per a la integració de Banco Atlántico

05 11 2004 El banc reconeix el gran esforç de la plantilla i, per tant, hem demanat que reconsideri les compensacions establertes. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Formació per a la integració de Banco Atlántico


A petició de la representació sindical de CCOO, el divendres, dia 5 de novembre, ens vam reunir amb l’empresa, en el marc de la comissió de formació, amb l’objecte de fer un seguiment del pla de formació d’integració del Banco Atlántico. Vam comunicar a l’empresa els comentaris, les opinions i les queixes que rebem del personal sobre la formació que estan rebent i que concretem a continuació:  El temps que es triga a fer els cursos és superior al que s’ha assignat des del departament de formació; la majoria de vegades a causa del temps que es triga per accedir-hi, per les caigudes de línia i pels errors de formulació dels exercicis. I, per tant, la dilatació de les hores per fer els cursos arriben, de vegades, a triplicar el temps assignat.  Les aules virtuals no es poden fer el matí, sinó que s’han de fer la tarda. I, en tot cas, si es poguessin fer el matí, s’haurien de fer tancats al despatx del director.  Les pràctiques de BOSS seran molt complicades perquè s’han de fer en temps real, en una oficina BS i amb les dificultats derivades de la coordinació d’horaris.  D’una altra banda, s’observa una atmosfera molt enrarida per les pors i les incerteses generals, com a conseqüència de la quantitat de feina i d’incidències que es generen per la manca de personal i la realització de la formació mateixa en uns terminis molt curts. D’altra banda, el banc ha reconegut la majoria de les incidències que els hem fet arribat. Així mateix, argumenten que el pla de formació s’ha hagut d’adaptar al pla d’integració i no al revés. De totes maneres reconeixen la dedicació i els esforços que fa la plantilla de l’Atlántico per aconseguir integrar-se en un temps rècord. També, i tenint en compte que amb motiu de la formació se’ns han denunciat amenaces per part d’algun responsable territorial, l’empresa ha estat clara i considera que aquestes situacions són inadmissibles, per la qual cosa estem a disposició vostra en cas de necessitar-ho. Per tot això, hem plantejat que aquest reconeixement de l’esforç fet, que inclou tardes i caps de setmana, es tradueixi en una millora dels incentius que establia el Pla de Formació presentat per la Direcció de Recursos Humans el mes d’abril. L’empresa també ha recollit aquesta petició i a la reunió que farem el dia 26 de novembre concretarà la seva proposta. També hem reiterat la nostra sol·licitud de compensació per l’augment de la càrrega de treball que comporta el procés d’integració a la plantilla procedent de Banc Sabadell. No obstant això, l’empresa s’ha ratificat en la seva posició inicial: compensar de manera exclusiva els qui imparteixen una formació específica al personal de l’Atlántico.


Sabadell, 8 de novembre de 2004

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es