Archivado en Comunicats, Ciberdrets

Canvi en la web de Comfia CC OO


En els seus gairebé vuit anys de presència en la web, la pàgina de Comfia CCOO ha anat experimentant canvis i incorporant nous continguts i utilitats, la finalitat dels quals era facilitar informació i ajuda als treballadors i treballadores dels sectors integrats en el nostre àmbit sindical.


pdf
print
pmail
(Estalvi, Banca, ETT, Financeres, Oficines i Despatxos, Cooperatives de Crèdit, Serveis Administratius, Serveis Informàtics, Telemarketing...). A aquesta lògica respon el canvi amb el qual ara et trobes...

La nostra intenció és anar agrupant tota la informació concernent als sectors referits, i a les empreses que en formen part, en un únic lloc web de manera que l'accés als continguts sigui més senzill, intuïtiu i integrat. Per a això la informació s'ha agrupat per diversos criteris creuats (territori, sector, empresa, tipus de document i àrea temàtica) que permeten localitzar-la amb facilitat. Amb aquesta finalitat també hem incorporat un cercador avançat, present a totes les pàgines, que permet restringir les recerques.

Pots cercar la informació per:

  • Tipus de Document (Conveni, Acord, Publicació...)
  • Sector (Estalvi, Banca, Telemarquèting, Assegurances, Serveis Informàtics, Oficines i Despatxoss ...)
  • Per Comunitat Autònoma
  • Per empresa
  • Pel tema principal del document (Salut, dona, pensions, fusions...)


També hem integrat el nostre butlletí de notícies Dia a Dia , que ofereix un resum de notícies diari (de dilluns a divendres) actualitzat abans de les 9 de cada matí.

D'altra banda volem destacar que continuem amb la nostra aposta pel programari lliure (codi obert), tant en el Servidor basat en Linux, com en la confecció de la pròpia pàgina (PHP i MySQL).

Esperem que la nova pàgina et sigui útil i continuï mereixent el teu interès. Per favor remet-nos qualsevol suggeriment que consideris pot millorar la utilitat d'aquesta web.

Gràcies per la teva visita

Comfia CC OO