Archivado en Comunicats, Ciberdrets

Canvi en la web de Comfia CC OO


En els seus gairebé vuit anys de presència en la web, la pàgina de Comfia CCOO ha anat experimentant canvis i incorporant nous continguts i utilitats, la finalitat dels quals era facilitar informació i ajuda als treballadors i treballadores dels sectors integrats en el nostre àmbit sindical.


pdf
print
pmail
(Estalvi, Banca, ETT, Financeres, Oficines i Despatxos, Cooperatives de Crèdit, Serveis Administratius, Serveis Informàtics, Telemarketing...). A aquesta lògica respon el canvi amb el qual ara et trobes...

La nostra intenci√≥ √©s anar agrupant tota la informaci√≥ concernent als sectors referits, i a les empreses que en formen part, en un √ļnic lloc web de manera que l'acc√©s als continguts sigui m√©s senzill, intu√Įtiu i integrat. Per a aix√≤ la informaci√≥ s'ha agrupat per diversos criteris creuats (territori, sector, empresa, tipus de document i √†rea tem√†tica) que permeten localitzar-la amb facilitat. Amb aquesta finalitat tamb√© hem incorporat un cercador avan√ßat, present a totes les p√†gines, que permet restringir les recerques.

Pots cercar la informació per:

  • Tipus de Document (Conveni, Acord, Publicaci√≥...)
  • Sector (Estalvi, Banca, Telemarqu√®ting, Assegurances, Serveis Inform√†tics, Oficines i Despatxoss ...)
  • Per Comunitat Aut√≤noma
  • Per empresa
  • Pel tema principal del document (Salut, dona, pensions, fusions...)


També hem integrat el nostre butlletí de notícies Dia a Dia , que ofereix un resum de notícies diari (de dilluns a divendres) actualitzat abans de les 9 de cada matí.

D'altra banda volem destacar que continuem amb la nostra aposta pel programari lliure (codi obert), tant en el Servidor basat en Linux, com en la confecció de la pròpia pàgina (PHP i MySQL).

Esperem que la nova p√†gina et sigui √ļtil i continu√Į mereixent el teu inter√®s. Per favor remet-nos qualsevol suggeriment que consideris pot millorar la utilitat d'aquesta web.

Gràcies per la teva visita

Comfia CC OO