Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Edifici Landscape: així és el 4t Grup Bancari!

10 03 2004 Falta poc més d´un mes perquè sigui el primer aniversari que els primers empleats van començar a traslladar-se a l´edifici de Landscape. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Edifici Landscape: així és el 4t Grup Bancari!


Falta poc més d´un mes perquè sigui el primer aniversari que els primers empleats van començar a traslladar-se a l´edifici de Landscape. Durant aquest període s´ha fet saber a l´empresa, ja sigui per cartes o correus electrònics a títol personal, informes nostres, fulls informatius, recollides de signatures, cartells, etc., que les condicions de treball no són les més òptimes i que, a banda d´altres coses, les persones que treballen en aquest edifici s´estan deixant la vista per culpa de l´excés de lluminositat i els reflexos en les pantalles. I el banc ha solucionat el problema? Evidentment que no, faltaria més!. Costaria diners, i en definitiva això afecta la salut dels empleats, per tant.... és el seu problema. Que més volen? Encara es relaxarien i resulta que es trobarien còmodes als seus llocs de treball. La resposta que en el seu moment vam obtenir de l´empresa davant les queixes generalitzades (amb l´honrosa excepció del Servei de Prevenció que continuen sense dir ni piu) va ser que estarien a l´espera del resultat de l´avaluació de riscos que havia de fer ECA. Finalment durant la primera quinzena del mes de desembre es va fer aquesta famosa avaluació de riscos. El resultat ha estat el que havia de ser: resulta que el 53% dels llocs de treball de l´edifici tenen problemes de lluminositat. Fins i tot hi ha llocs de treball que han de suportar 2.240 lux (segons ECA), tenint en compte que un lloc de treball hauria d´estar entre 350 i 750 lux. La situació és totalment inhumana. Això sense tenir en compte tots els altres riscos detectats com, per exemple, temperatura, humitat relativa, mala ubicació de les pantalles, cables sueltos, connexions elèctriques deteriorades, etc. I ara què? Que pensa fer l´empresa? Quan pensa actuar? Des de CCOO els hem fet aquesta pregunta i de moment, per variar, no hem obtingut cap resposta. Per tant, una vegada més, haurem de recórrer a l´Administració perquè d´una manera o una altra els faci actuar i parin d´una vegada d´atemptar contra la salut dels seus treballadors. Us en continuarem informant.


Sabadell, març de 2004

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es