Archivado en Comunicats

Reunió de delegats i delegades de CCOO de Catalunya del Grup Banc Sabadell

16 12 03 Els delegats i delegades de CCOO de Catalunya del Grup Banc Sabadell es reuneixen per treballar els temes d’actualitat en l’empresa, destacant la possible compra del Banc Atlàntic, el conveni del sector i la degradació de les condicions de la plantilla, reafirmant-se en la seva línia d’oposició, denúncia i informació.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Dijous passat, 4 de desembre, els delegats i delegades de CCOO de Catalunya del Grup Banc Sabadell es vam reunir per compartir i treballar els temes que ens afecten a tots en l’empresa. Tot i que l’intercanvi i la comunicació és fluïda, creiem que és important aquesta posada en comú periòdica, doncs ens permet aportar experiències, comparar informacions i intercanviar criteris sobre el nostre treball sindical, així com conèixer de primera ma la situació i opinions de la plantilla en els diversos àmbits i territoris. Van ser molts els assumptes tractats, entre els que podem destacar l’interès de l’empresa en la compra del Banc Atlàntic. El conveni, la seva situació de bloqueig i les accions que s’estan fent per canviar la situació va ser un altre tema important. Però el tema al que més temps van dedicar fou el deteriorament de les condicions de treball de la plantilla. Vam coincidir en que era una situació generalitzada que afecta tots els àmbits i que es tradueix en una explotació cada vegada més evident i extrema de les persones per part de l’empresa. Els nostres escrits “Alí-baba i els quaranta lladres” pretenen ser un resum del molt que fa aquest banc contra la seva plantilla, i ens va alegrar l’interès amb què s’estan seguint i el rebel·ladors que estan essent per a alguns. Va ser una jornada de treball fructífera i encoratjadora, el resum de la qual és que ens reafirmem en la nostra decisió de seguir treballant i no cedir davant les múltiples agressions que aquesta empresa exerceix contra tots. La nostra secció sindical s’oposarà, denunciarà i explicarà quan, on i davant qui faci falta tot l’inacceptable de la política de recursos humans d’aquesta direcció.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es