Archivado en Comunicats, beneficis socials

Ajuda escolar - 2003

30 10 03 El banc considera la bestreta a compte del conveni segons els seus interessos. A més a més, obliga els dos pares que treballen en aquesta empresa a signar una carta sense data de formalització perquè un d´ells renunciï per a sempre a l´ajuda escolar. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


AJUDA ESCOLAR - 2003


L´empresa ens ha comunicat que en el mes de novembre abonarà, en concepte d´ajuda escolar, la mateixa quantitat que l´any 2002 i que no incrementarà aquest import amb el 2,75% que ens va donar a compte del conveni. Argumenta que el conveni encara no s´ha signat. En canvi, sí que faran les absorcions corresponents a un grup de persones que ja van passar per aquesta experiència en el mes de maig quan es va incrementar l´1,75%, ja que en aquest mes d´octubre es liquidarà l´1% addicional que ha marcat l´AEB. SEMPRE ES RESTA, MAI ES SUMA, així interpreta el banc el pacte signat el 19 de març de 2001. ATENCIÓ: IMPORTANT per aquells casos en que ambdós pares treballin en el Banc S´us està demanant, mitjançant la firma d´un document que no porta data, la renúncia expressa d´un dels dos a rebre l´ajuda escolar. Això pot tenir conseqüències no desitjades si amb posterioritat esdevé una separació civil o quan qui percep l´ajuda escolar deixi de ser treballador o treballadora en actiu a l´empresa. Hem realitzat gestions per tal que l´empresa rectifiqui aquest document, però sense haver-ho aconseguit. Per tant, us donem un consell si us trobeu en aquesta situació, en funció de si heu o no heu signat i enviat aquest document. Si ja l´heu signat i enviat, cadascú, pare i mare, ha d´enviar un correu electrònic a JASuarez_Castanon@bancoherrero.es, S´ha de fer constar que es deixa sense efecte qualsevol document signat amb anterioritat i que faci referència a la renúncia expressa d´un d´ells a l´ajuda escolar. A més a més, s´afegirà al correu electrònic, per part de la persona que no hagi de cobrar l´ajuda, que renuncia a cobrar en favor de "nom del beneficiari", però només per aquest any, tenint en compte que només pot cobrar-la una persona. Si no s´ha enviat ni signat encara, només enviarà el correu electrònic el beneficiari que renúncia a cobrar l´ajuda escolar pel que fa a l´any 2003. En aquest correu caldrà deixar constància que la renúncia a percebre l´ajuda escolar en favor de "nom" de l´altra beneficiari, ho és únicament per aquest any. En ambdós casos, cal guardar sempre la impressió dels correus electrònics enviats a la persona responsable de Relacions Socials. És tan difícil i costós que ens respectin?


Sabadell, 30 d´octubre de 2003

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es