Archivado en Comunicats

14 de març, aturada general a Europa

13 03 03 La Confederació Europea de Sindicats (CES), davant la imminència d’un atac militar contra l’Iraq, ha decidit convocar una acció contundent en l’àmbit europeu contra el perill del conflicte militar. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


14 DE MARÇ, ATURADA GENERAL A EUROPA PER LA PAU, NO A LA GUERRA


La Confederació Europea de Sindicats (CES), organització que agrupa als principals sindicats europeus, davant la imminència d’un atac militar contra l’Iraq, ha decidit convocar una acció contundent en l’àmbit europeu contra el perill del conflicte militar. En el nostre país la convocatòria d’aquesta Aturada Europea del proper divendres 14 de març, s’ha concretat en una ATURADA GENERAL de 15 minuts de 12 a 12:15 hores, i dins del marc d’aquesta aturada , proposem que de les 12:10 a les 12:15 ENS CONCENTREM DAVANT DELS NOSTRES CENTRES DE TREBALL Convoquem a tots els treballadors i treballadores de Catalunya, a donar suport a aquesta acció, que a nivell de tot el continent europeu impulsa la CES, participant activament per tal d’evitar la inutilitat d’una guerra injusta que només comportarà efectes molt negatius a tot nivell. Els treballadors i treballadores de Catalunya demostrarem que som un referent essencial en la lluita per la pau i per aturar la guerra.


DIA 14 DE MARÇ ATURADA GENERAL DE 12H A 12:15 HORES PER LA PAU, NO A LA GUERRA

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es