Archivado en Comunicats, Ocupacio

Per un trasllat en condicions. Es reprenen les negociacions

02 05 03 Els punts més importants de les nostres reclamacions: abonament del cost anual del transport públic als perjudicats, reducció del preu del menú que s’ha ofert al menjador de l’edifici i prou oferta de transport públic són valorats per ambdues parts i és possible que finalment ens posem d’acord. (PDF:Cat.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


PER UN TRASLLAT EN CONDICIONSES REPRENEN LES NEGOCIACIONS


El nostre silenci durant aquestes dues setmanes pel que fa al trasllat a la B-30, és degut a que hem estat fent gestions amb la Direcció de l’empresa amb la finalitat de reprendre les converses per un acord raonable per a la plantilla traslladada. Fa dues setmanes vam tenir converses amb el Sr. Permanyer, a qui li vam lliurar, a petició del Sr. Oliu, la carta i les signatures de suport dirigides al Consell d’Administració, reclamant la intervenció d’aquest òrgan per assolir un acord que resolgui, en part, les problemàtiques que aquest trasllat implica a la plantilla. Igualment, la setmana passada vam reprendre les converses amb la Direcció de Recursos Humans en un intent de reduir les diferències entres les nostres reclamacions i l’oferta de l’empresa. Els punts més importants de les nostres reclamacions: abonament del cost anual del transport públic als perjudicats, reducció del preu del menú que s’ha ofert en el menjador de l’edifici i prou oferta de transport públic són valorats per ambdues parts i és possible que finalment ens posem d’acord. La resta de reclamacions, com la permissivitat horària durant els primers mesos, la possibilitat d’establir horaris especials per aquelles persones amb problemes familiars i la petició que s’estableixi un nou apartat en l’acord de préstecs que autoritzi la concessió de la bestreta de nou mensualitats al 0% d’interès per a la compra de vehicle propi per motius professionals (entre els quals s’inclouria aquest trasllat), han estat acollides favorablement per la Direcció de Recursos Humans. Cal dir també, pel que fa a les possibles problemàtiques amb el transport públic, que es fan gestions per tal que la coordinació horària entre els autobusos del polígon Can Sant Joan i els Ferrocarrils de la Generalitat sigui més ajustada, reduint el temps d’espera dels treballadors i les treballadores que fan servir el transport públic. En aquests moments creiem factible un acord raonable. Esperem poder informar-vos positivament molt aviat.


Sabadell, 29 d’abril de 2003

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es