Archivado en

Acord en el SIMA

Comunicat / 7 Juny 2007 - Sogeti

Ens complau poder comunicar-vos que ahir, dia 6 de Juny, va tenir lloc el procediment de mediació que des de la Secció Sindical de CCOO havíem promogut en la Fundació SIMA per a l’adequació de la subvenció de vals de menjar per part de l’empresa a la legislació vigent.


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Malgrat les diferències de mètodes o criteris que puguin tenir els companys de la Secció Sindical d'UGT, aquests han decidit afegir-se a aquesta mediació. Agraïm aquest pas dels companys, i l’esforç de totes les parts, que ha facilitat un acord que considerem beneficiós per a la plantilla de Sogeti.

Destaquem d’aquest acord que:

  • L’empresa aplicarà el 50% de l’import màxim del muntant de vals de menjar que no constitueix retribució en espècie amb efectes retroactius des de l'1 d'Abril de 2007. Això implica que la subvenció passa a ser de 4,5 €/dia des de l'esmentada data.

  • Els endarreriments per aquest concepte s’abonaran de manera immediata (en les nòmines de Juny o Juliol).

  • L’empresa mantindrà el sistema actual, lliurant els vals de menjar a 7,81 €/dia,, fins que sigui tècnicament viable la sol·licitud de l’empresa d’implantació d’una targeta electrònica. La targeta eliminarà el copagament i, en cas de no poder implantar-se, caldrà obrir un procés de negociació per buscar una solució alternativa que, igualment, no comporti perjudici per a la plantilla.

Podéu veure l'acord complert aquí

Descarrega Comunicat 08/2007 (PDF)

Descarrega Acord Revalorització Subvenció (PDF)


Afilia't a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es