Archivado en

Comunicat / 7 Juny 2007 - Sogeti

Acord en el SIMA


Ens complau poder comunicar-vos que ahir, dia 6 de Juny, va tenir lloc el procediment de mediaci贸 que des de la Secci贸 Sindical de CCOO hav铆em promogut en la Fundaci贸 SIMA per a l聮adequaci贸 de la subvenci贸 de vals de menjar per part de l聮empresa a la legislaci贸 vigent.


pdf
print
pmail

Malgrat les difer猫ncies de m猫todes o criteris que puguin tenir els companys de la Secci贸 Sindical d'UGT, aquests han decidit afegir-se a aquesta mediaci贸. Agra茂m aquest pas dels companys, i l聮esfor莽 de totes les parts, que ha facilitat un acord que considerem benefici贸s per a la plantilla de Sogeti.

Destaquem d聮aquest acord que:

  • L聮empresa aplicar脿 el 50% de l聮import m脿xim del muntant de vals de menjar que no constitueix retribuci贸 en esp猫cie amb efectes retroactius des de l'1 d'Abril de 2007. Aix貌 implica que la subvenci贸 passa a ser de 4,5 聙/dia des de l'esmentada data.

  • Els endarreriments per aquest concepte s聮abonaran de manera immediata (en les n貌mines de Juny o Juliol).

  • L聮empresa mantindr脿 el sistema actual, lliurant els vals de menjar a 7,81 聙/dia,, fins que sigui t猫cnicament viable la sol路licitud de l聮empresa d聮implantaci贸 d聮una targeta electr貌nica. La targeta eliminar脿 el copagament i, en cas de no poder implantar-se, caldr脿 obrir un proc茅s de negociaci贸 per buscar una soluci贸 alternativa que, igualment, no comporti perjudici per a la plantilla.

Pod茅u veure l'acord complert aqu铆

Descarrega Comunicat 08/2007 (PDF)

Descarrega Acord Revaloritzaci贸 Subvenci贸 (PDF)


Afilia't a CC.OO.!