Archivado en Comunicats

comunicat

Oposicions : Pen煤ltim Cap铆tol


Ahir 23 de maig es van fer les revisions d聮ex脿mens de les 煤ltimes Oposicions, amb l聮assist猫ncia de aproximadament 50 companys i companyes. Hi van 茅sser presents dos representants de l聮ESCA aix铆 com els tres membres del Tribunal en representaci贸 dels sindicats y el cap de RRLL en representaci贸 de la Direcci贸.


pdf
print
pmail

Una vegada realitzades les primeres revisions es van comen莽ar a detectar multitud d聮incid猫ncies, gaireb茅 a la  majoria dels ex脿mens revisats i que detallem a continuaci贸:
 No coincid猫ncia en les respostes encertades, fallades i en blanc donades per l聮Esca amb les que s聮han pogut comprovar amb l聮examen f铆sic.
 Error en la suma total de les puntuacions dels tres grups de preguntes.
 Errors en comptar les respostes encertades com err貌nies i viceversa
 Plantilla de correcci贸 err貌nia.
A la vista de la situaci贸, el Tribunal, per unanimitat, va decidir tornar tots el ex脿mens a l聮Esca perqu猫 en faci una nova correcci贸 i torni a posar a disposici贸 del Tribunal les noves notes de tots els opositors.
Des de CCOO creiem que aquesta es la soluci贸 m茅s correcta donades les moltes incid猫ncies observades, i m茅s si tenim en compte que molts companys i companyes, refiats dels resultats que se聮ls havia comunicat聳 uns perqu猫 es creien en possessi贸 de la pla莽a opositada, d聮altres perqu猫 es creien lluny d聮obtenir els punts necessaris- no van assistir a la revisi贸 de les seves proves i, per tant, es trobaven en clara indefensi贸.
D聮altra banda l聮inter猫s de tots els membres del Tribunal, tant dels tres que representem als sindicats com els que representen a la Direcci贸, 茅s que no es posi en dubte la transpar猫ncia i la legitimitat de les correccions, dels ex脿mens i, en definitiva, de les Oposicions.
Una vegada revisats tots els ex脿mens per l聮Esca i abans de notificar la nota a cada opositor (la qual cosa aquesta vegada far脿 directament RRLL, i no cap sindicat) el Tribunal controlar脿 que tots el resultats siguin correctes i sense cap error com els detectats ahir. Us mantindrem puntualment informats.
En un altre ordre de coses, volem manifestar que el nostre 煤ltim comunicat anomenat 聯Oposicions : nova cacicada聰 es va enviar massivament a tots els correus personals dels treballadors i treballadores de la Caixa per un error. La Direcci贸 segueix tenint el nostre comprom铆s de trametre els nostres comunicats a trav茅s del tauler d聮anuncis d聮Intranet, a les vostres adreces personals (limitada aquesta tramesa a 100 diaris excepte acord expr茅s amb la pr貌pia Direcci贸) o per valisa interna, tamb茅 amb acord previ amb la Direcci贸. 

24 de maig del 2007 聳 com. 32/07