Archivado en Comunicats

Oposicions : Penúltim Capítol

comunicat

Ahir 23 de maig es van fer les revisions d’exàmens de les últimes Oposicions, amb l’assistència de aproximadament 50 companys i companyes. Hi van ésser presents dos representants de l’ESCA així com els tres membres del Tribunal en representació dels sindicats y el cap de RRLL en representació de la Direcció.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Una vegada realitzades les primeres revisions es van començar a detectar multitud d’incidències, gairebé a la  majoria dels exàmens revisats i que detallem a continuació:
 No coincidència en les respostes encertades, fallades i en blanc donades per l’Esca amb les que s’han pogut comprovar amb l’examen físic.
 Error en la suma total de les puntuacions dels tres grups de preguntes.
 Errors en comptar les respostes encertades com errònies i viceversa
 Plantilla de correcció errònia.
A la vista de la situació, el Tribunal, per unanimitat, va decidir tornar tots el exàmens a l’Esca perquè en faci una nova correcció i torni a posar a disposició del Tribunal les noves notes de tots els opositors.
Des de CCOO creiem que aquesta es la solució més correcta donades les moltes incidències observades, i més si tenim en compte que molts companys i companyes, refiats dels resultats que se’ls havia comunicat– uns perquè es creien en possessió de la plaça opositada, d’altres perquè es creien lluny d’obtenir els punts necessaris- no van assistir a la revisió de les seves proves i, per tant, es trobaven en clara indefensió.
D’altra banda l’interès de tots els membres del Tribunal, tant dels tres que representem als sindicats com els que representen a la Direcció, és que no es posi en dubte la transparència i la legitimitat de les correccions, dels exàmens i, en definitiva, de les Oposicions.
Una vegada revisats tots els exàmens per l’Esca i abans de notificar la nota a cada opositor (la qual cosa aquesta vegada farà directament RRLL, i no cap sindicat) el Tribunal controlarà que tots el resultats siguin correctes i sense cap error com els detectats ahir. Us mantindrem puntualment informats.
En un altre ordre de coses, volem manifestar que el nostre últim comunicat anomenat “Oposicions : nova cacicada” es va enviar massivament a tots els correus personals dels treballadors i treballadores de la Caixa per un error. La Direcció segueix tenint el nostre compromís de trametre els nostres comunicats a través del tauler d’anuncis d’Intranet, a les vostres adreces personals (limitada aquesta tramesa a 100 diaris excepte acord exprés amb la pròpia Direcció) o per valisa interna, també amb acord previ amb la Direcció. 

24 de maig del 2007 – com. 32/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es