Archivado en Comunicats, Ocupacio

Negociaci贸 IV Conveni col聲lectiu TELEM脌RQUETING

Es fan els sords davant les nostres objeccions


En la reuni贸 de negociaci贸 del conveni mantinguda el 5 de juny, la patronal persisteix en la proposta de redacci贸 del Cap铆tol V referent a la CONTRACTACI脫 que va presentar en l聮anterior reuni贸. >> Veure el comunicat en PDF- 06 juny 2007-


pdf
print
pmail
En resposta a les objeccions plantejades en la reuni贸 del passat 22 de maig per COMFIA-CCOO, secundades per la resta de la representaci贸 social, i despr茅s d'haver realitzat un gran esfor莽 per la seva banda (segons ens han traslladat) 煤nicament han modificat la seva proposta incrementant el percentatge d'indefinits passant del 38% al 40% en un per铆ode de quatre anys, ratificant-se fil per randa en la resta de la redacci贸 del cap铆tol que ens ocupa.

Des de COMFIA-CCOO els hem indicat que considerem manifestament insignificant el 聯gest聰 d'incrementar en un 2% el nombre d'indefinits pel que fa a la proposta inicial i, tal com els anticip脿vem en la reuni贸 anterior, una lectura m茅s detinguda de la proposta ens condueix a poder argumentar de forma m茅s detallada la nostra oposici贸.

A canvi de reflectir en el conveni la nova realitat a la qual es veuen abocats per la reforma laboral de juny de 2006 (茅s a dir, el que ja tenim) la patronal pret茅n:
聲 Eliminar els criteris per a la conversi贸 en indefinits i la participaci贸 dels treballadors a trav茅s de les seccions sindicals, quedant aquesta decisi贸 en mans de l'empresa de forma unilateral.
聲 Reduir terminis i documentaci贸 amb la finalitat de facilitar els acomiadaments per disminuci贸 de trucades.
聲 Empitjorar les condicions en els contractes per circumst脿ncies de la producci贸.
聲 Acomiadar en funci贸 de previsions i 聯sup貌sits f脿ctics聰 tant als contractats temporalment com als indefinits.
聲 Ampliar el per铆ode de prova al doble聟

En resum, mantenen amb la seva proposta la pretensi贸 de lluitar contra el dif铆cil moment pel qual travessa el sector (Deslocalitzaci贸) mitjan莽ant la p猫rdua de drets i garanties dels treballadors, flexibilitzant l'acomiadament i precaritzant encara m茅s les nostres condicions de treball.

COMFIA-CCOO, com ja els hem traslladat en m煤ltiples ocasions, estem segurs que la forma d'enfrontar la deslocalitzaci贸 passa per la professionalitzaci贸, la qualitat del servei i la formaci贸 de les treballadores i els treballadors; en cap cas la soluci贸 passa per igualar a la baixa les nostres condicions per a equiparar-nos als nostres 聯suposats competidors聰.

La nostra posici贸 segueix molt allunyada de la patronal; aquesta s'ha comprom猫s a estudiar, aquesta vegada de deb貌, les propostes dels sindicats amb la finalitat de tancar aquest cap铆tol.

La pr貌xima reuni贸 ser脿 el 20 de juny. Esperem un gran avan莽 per la seva banda que ens eviti haver d'endurir el nostre discurs.
6-juny-2007.

Vosaltres sou la nostra for莽a
AFILIA-T聮HI!

Af铆lia't! a COMFIA-CCOO

Agrupaci贸n de Telem谩rketing COMFIA-CCOO