Archivado en Comunicats, Ocupacio

Es fan els sords davant les nostres objeccions

Negociació IV Conveni col•lectiu TELEMÀRQUETING

En la reunió de negociació del conveni mantinguda el 5 de juny, la patronal persisteix en la proposta de redacció del Capítol V referent a la CONTRACTACIÓ que va presentar en l’anterior reunió. >> Veure el comunicat en PDF- 06 juny 2007-


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmail

En resposta a les objeccions plantejades en la reunió del passat 22 de maig per COMFIA-CCOO, secundades per la resta de la representació social, i després d'haver realitzat un gran esforç per la seva banda (segons ens han traslladat) únicament han modificat la seva proposta incrementant el percentatge d'indefinits passant del 38% al 40% en un període de quatre anys, ratificant-se fil per randa en la resta de la redacció del capítol que ens ocupa.

Des de COMFIA-CCOO els hem indicat que considerem manifestament insignificant el “gest” d'incrementar en un 2% el nombre d'indefinits pel que fa a la proposta inicial i, tal com els anticipàvem en la reunió anterior, una lectura més detinguda de la proposta ens condueix a poder argumentar de forma més detallada la nostra oposició.

A canvi de reflectir en el conveni la nova realitat a la qual es veuen abocats per la reforma laboral de juny de 2006 (és a dir, el que ja tenim) la patronal pretén:
• Eliminar els criteris per a la conversió en indefinits i la participació dels treballadors a través de les seccions sindicals, quedant aquesta decisió en mans de l'empresa de forma unilateral.
• Reduir terminis i documentació amb la finalitat de facilitar els acomiadaments per disminució de trucades.
• Empitjorar les condicions en els contractes per circumstàncies de la producció.
• Acomiadar en funció de previsions i “supòsits fàctics” tant als contractats temporalment com als indefinits.
• Ampliar el període de prova al doble…

En resum, mantenen amb la seva proposta la pretensió de lluitar contra el difícil moment pel qual travessa el sector (Deslocalització) mitjançant la pèrdua de drets i garanties dels treballadors, flexibilitzant l'acomiadament i precaritzant encara més les nostres condicions de treball.

COMFIA-CCOO, com ja els hem traslladat en múltiples ocasions, estem segurs que la forma d'enfrontar la deslocalització passa per la professionalització, la qualitat del servei i la formació de les treballadores i els treballadors; en cap cas la solució passa per igualar a la baixa les nostres condicions per a equiparar-nos als nostres “suposats competidors”.

La nostra posició segueix molt allunyada de la patronal; aquesta s'ha compromès a estudiar, aquesta vegada de debò, les propostes dels sindicats amb la finalitat de tancar aquest capítol.

La pròxima reunió serà el 20 de juny. Esperem un gran avanç per la seva banda que ens eviti haver d'endurir el nostre discurs.
6-juny-2007.

Vosaltres sou la nostra força
AFILIA-T’HI!

Afília't! a COMFIA-CCOO

Agrupación de Telemárketing COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es