Archivado en Comunicats, Ocupacio

Enquesta de satisfacció d'EX-EMPLEATS

comunicat

C.E.P. = Caixa Exportadora de Personal


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El dia 17 de gener, el cap d’Organització ens assabentava d’un estudi a exclients a fi de detectar els motius d’abandó com a clients de Caixa Penedès.
Ens deien que trucarien amb el nom d’una tal Anna Torres del departament de Qualitat. Esperem que l’enquesta serveixi per atendre millor als clients i així evitar que deixin de ser-ho. En un altre comunicat del 17 d’abril se’ns explicà que una altra enquesta, també des el departament de Qualitat, intentava esbrinar el grau de satisfacció dels clients del mercat intern.
A CCOO ens agradaria que l’Anna Torres i els seus companys fessin aquesta enquesta a extreballadors de l’entitat, i, perquè no, als que encara ho són –per quant de temps?- així semblaria que la nostra Direcció té algun interès en que els components de la nostra plantilla no marxin l’un darrera l’altre, cada cop més gent i més ràpid; aparentaria que volen saber com se senten els treballadors de Caixa Penedès, donaria la sensació que volen aturar aquesta hemorràgia de treballadors i treballadores. Perquè, tal com pinten les coses, això no s’aturarà, ans el contrari, empitjorarà.
Abans era Caixa de Pensions la principal beneficiària del descontentament de la nostra gent, ara és Caixa Madrid. I en vindran d’altres, perquè ha corregut la veu que aquí hi ha pesca abundant: tenim excel•lents professionals molt insatisfets. Pero no ho volen reconèixer, amaguen el cap sota l’ala protectora dels números: els dels resultats de cada exercici i els de les seves retribucions, la mare dels ous.
I desmotivats, que és una altra manera de dir-ho. Una altra circular del mateix departament de Qualitat detectava que, a les enquestes fetes a la xarxa d’oficines per valorar els Departament dels SSCC, van respondre-les un 58’89% l’any 2004, un 50’22% l’any 2005 i el 38’78% l’any 2006. A Barcelona ciutat la mitjana ronda el 20%.
El projecte Barcelona –amb un “magnífic” creuer de premi, després de 4 anys d’esforços, limitat, això sí, a només 30 oficines- i les últimes Oposicions són més raons que afegeixen desil•lusió entre la plantilla. Cada matí costa més llevar-se per anar a treballar a més gent.
Nosaltres també fem enquestes, diàriament, parlant amb tots els companys i companyes, que ens feu palès el vostre desànim, ja sigueu homes o dones, caps, gestors o terminalistes, de la xarxa Nord o de la Sud. En sabem les raons, els motius. I els anirem explicant, en pròxims comunicats, que seran clars i que diran, com sempre fem, les coses pel seu nom.


17 de maig del 2007 – com. 30/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es