Archivado en Comunicats

comunicat

Oposicions: nova cacicada


Pel que fa a les oposicions celebrades amb data 28 d'abril proppassat, en les quals s'optava als Nivells VIII i X, CCOO hem de dir el seg眉ent:


pdf
print
pmail

聲 La Direcci贸 de la Caixa s'ha erigit il聲legalment en guarda i custodi de les dades i qualificacions de les proves.
聲 Hem exigit a la Direcci贸 que envi茂 les qualificacions a TOTS els que s聮han examinat, a la vegada que en lliurin c貌pia als membres del Tribunal.
聲 La gesti贸, la responsabilitat i, en el seu cas, la publicaci贸 d'aquestes dades corresponen al Tribunal.
聲 Ens consta que la Direcci贸 ha vulnerat la Llei de Protecci贸 de Dades, en un intent 聳un m茅s- d'afavorir a un dels sindicats de la Caixa, el mateix de sempre, en perjudici dels altres dos.
聲 Aquest sindicat 茅s el que ha comunicat les qualificacions, aprofitant-se d'aquesta informaci贸 privilegiada, a tothom qui no les sabia encara i no havia obtingut pla莽a, utilitzant mitjans que pertanyen a la Caixa.
聲 Com a membres del Tribunal no hem pogut tenir acc茅s a totes les dades, oportunament reclamades el passat 16 de maig, dia en que vam con猫ixer els noms dels opositors que s铆 havien obtingut pla莽a.
聲 Per aquest motiu no podem assegurar que aquestes dades - que han facilitat gent aliena al Tribunal- siguin ver铆diques, en no haver pogut contrastar-les.
聲 Per tot l聮exposat fins a aqu铆, recomanem a qui es consideri perjudicat que acudeixi a la revisi贸 dels ex脿mens, que tindr脿 lloc el dia 23 de maig, a les 16 h., a la Sala de Formaci贸 del carrer de La Parellada de Vilafranca del Pened猫s. Nosaltres hi serem presents.

 
22 de maig del 2007 聳 com. 31/07