Archivado en Comunicats

comunicat

Dijous festa JA ! + Oposicions
pdf
print
pmail

Des d聮avui, dijous 3 de maig, ja podem gaudir de l聮horari d聮estiu, millorat a l聮煤ltim Conveni.
Per tant, a les聽 tres P.M.聽 (15 h.) ... TOHOM cap a casa !! I aquest horari el podrem gaudir fins al darrer dijous de setembre. Per tant, fins el 4 d聮octubre no tornarem a pencar els dijous per la tarda.聽 Esperem poder-ho millorar en el Conveni que estem negociant...

OPOSICIONS
Dissabte 28 d聮abril es van celebrar les Oposicions per a promocionar als Nivells VIII i X, tal com estipula el Conveni Col聲lectiu i el pacte entre RRLL i els sindicats representants de la plantilla de Caixa Pened猫s el 16 d聮octubre del 2006.
Hi havia聽 516 companys i companyes inscrits per a les proves del Nivell VIII i 236 per a les del Nivell X. La difer猫ncia entre els companys/es inscrits a ambdues proves -752- i la xifra dels que, finalment, van assistir-hi -313- 茅s molt alta.
Que 439聽 treballadors i/o treballadores refusin assistir a les oposicions quan ja s聮hi havien inscrit d贸na raons per a la reflexi贸. Probablement el fet que l聮any vinent tornin a convocar-se noves Oposicions haur脿 fet desistir a molts que no es creien prou preparats ara.
Per貌 el correu electr貌nic RRLL enviat a tots els opositors, on s聮advertia que era necessari obtenir un 35% dels punts de cada bloc de l聮examen i 65 punts en total, haur脿 espantat a bona part dels que s聮havien inscrit a aquestes proves. Aquestes notes de tall no estaven pactades.
Caldr脿 聯felicitar聰 al cap de RRLL per aconseguir l聮efecte contrari del que normalment es pret茅n en unes Oposicions: motivar als treballadors i treballadores i millorar el nivell de preparaci贸 general de la plantilla, ja que ha aconseguit que quasi un 60% dels inscrits a les proves hagi optat per no presentar-s聮hi (ni estudiar?). Aix貌 s铆, haur脿 acomplert el mandat dels seus superiors jer脿rquics, que suposem que li hauran imposat abaratir costos, que 茅s l聮煤nic que s聮ha aconseguit amb una doble nota de tall: impedir l聮assoliment de 9 places addicionals per a cada Nivell. FELICITATS !!!.
No podem deixar de remarcar l聮esc脿s inter猫s que la Direcci贸 tenia en aquestes Oposicions, perqu猫 dels cinc membres que va nomenar per a formar part del Tribunal, nom茅s un va assistir-hi, els quatre restants 聳Jaume Jorba, Josep Tort, Raimon Sabat茅 i Jaume Recasens- van declinar, eren absents. Devien creure que gaudir del pont era m茅s atractiu que complir amb les seves obligacions com a membres del Tribunal. Amb el perm铆s de la Direcci贸, naturalment.
Podeu trucar-nos al nostre m貌bil 629 31 16 16 o enviar-nos un correu electr貌nic a qualsevol de les nostres adreces ccoo@caixapenedes.com, caixapenedes@comfia.ccoo.es o ccoocep@yahoo.es per fer-nos les consultes que vulgueu. I posem a la vostra disposici贸 el text de l聮Acord signat amb la Direcci贸.

3 de maig del 2007 - com. 25/07