Archivado en Comunicats

Dijous festa JA ! + Oposicions

comunicat


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Des d’avui, dijous 3 de maig, ja podem gaudir de l’horari d’estiu, millorat a l’últim Conveni.
Per tant, a les  tres P.M.  (15 h.) ... TOHOM cap a casa !! I aquest horari el podrem gaudir fins al darrer dijous de setembre. Per tant, fins el 4 d’octubre no tornarem a pencar els dijous per la tarda.  Esperem poder-ho millorar en el Conveni que estem negociant...

OPOSICIONS
Dissabte 28 d’abril es van celebrar les Oposicions per a promocionar als Nivells VIII i X, tal com estipula el Conveni Col•lectiu i el pacte entre RRLL i els sindicats representants de la plantilla de Caixa Penedès el 16 d’octubre del 2006.
Hi havia  516 companys i companyes inscrits per a les proves del Nivell VIII i 236 per a les del Nivell X. La diferència entre els companys/es inscrits a ambdues proves -752- i la xifra dels que, finalment, van assistir-hi -313- és molt alta.
Que 439  treballadors i/o treballadores refusin assistir a les oposicions quan ja s’hi havien inscrit dóna raons per a la reflexió. Probablement el fet que l’any vinent tornin a convocar-se noves Oposicions haurà fet desistir a molts que no es creien prou preparats ara.
Però el correu electrònic RRLL enviat a tots els opositors, on s’advertia que era necessari obtenir un 35% dels punts de cada bloc de l’examen i 65 punts en total, haurà espantat a bona part dels que s’havien inscrit a aquestes proves. Aquestes notes de tall no estaven pactades.
Caldrà “felicitar” al cap de RRLL per aconseguir l’efecte contrari del que normalment es pretén en unes Oposicions: motivar als treballadors i treballadores i millorar el nivell de preparació general de la plantilla, ja que ha aconseguit que quasi un 60% dels inscrits a les proves hagi optat per no presentar-s’hi (ni estudiar?). Això sí, haurà acomplert el mandat dels seus superiors jeràrquics, que suposem que li hauran imposat abaratir costos, que és l’únic que s’ha aconseguit amb una doble nota de tall: impedir l’assoliment de 9 places addicionals per a cada Nivell. FELICITATS !!!.
No podem deixar de remarcar l’escàs interès que la Direcció tenia en aquestes Oposicions, perquè dels cinc membres que va nomenar per a formar part del Tribunal, només un va assistir-hi, els quatre restants –Jaume Jorba, Josep Tort, Raimon Sabaté i Jaume Recasens- van declinar, eren absents. Devien creure que gaudir del pont era més atractiu que complir amb les seves obligacions com a membres del Tribunal. Amb el permís de la Direcció, naturalment.
Podeu trucar-nos al nostre mòbil 629 31 16 16 o enviar-nos un correu electrònic a qualsevol de les nostres adreces ccoo@caixapenedes.com, caixapenedes@comfia.ccoo.es o ccoocep@yahoo.es per fer-nos les consultes que vulgueu. I posem a la vostra disposició el text de l’Acord signat amb la Direcció.

3 de maig del 2007 - com. 25/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es