Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

CCOO revalida la majoria en les eleccions sindicals a PROMOFON

ELECCIONS SINDICALS

En les eleccions sindicals realitzades a PROMOFON S.A., empresa del sector de telemàrqueting, COMFIA-CCOO ha obtingut la majoria amb 7 representants (43,1 % dels vots).


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmail

En les eleccions sindicals realitzades a PROMOFON S.A., empresa del sector de telemàrqueting, COMFIA-CCOO ha obtingut la majoria amb 7 representants (43,1 % dels vots) dels 17 representants escollits, revalidant resultats i incrementant en vots respecte a les eleccions de l’any 2003, seguit de l’UGT amb 5 (31,25% dels vots) i la CGT amb altres 5 (25,66% dels vots). La participació ha estat del 54,48% del cens, participació per sobre de la mitjana en altres eleccions sindicals de telemàrqueting.

Amb aquest resultat per a COMFIA-CCOO, on obté la majoria sindical a PROMOFON, quedat situat en millors condicions per a abordar la futura fusió a nivell estatal amb AGM Contac i Konecta BTO, altres empreses importants del sector de Telemàrqueting.

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es