Archivado en Comunicats, Ocupacio

CONTRA L聮ACOMIADAMENT D聮UN DIRECTOR D聮OFICINA A MADRID I PER LA TRANSPAR脠NCIA EN LA GESTI脫 DE L聮ENTITAT

CCOO es manifesta davant l'Assemblea General de Caixa Pened猫s


El passat dijous, 26 d聮abril, m茅s de 100 representants sindicals de CCOO del sector financer es van manifestar durant la celebraci贸 de l聮Assemblea General de CAIXA PENED脠S a Vilafranca. Durant la setmana tamb茅 s聮han enganxat cartells al路lusius al tema a les oficines que aquesta Caixa t茅 a Madrid.


pdf
print
pmail

V铆deo You Tube
V铆deo Google Video


L聮acomiadament, absolutament injustificat i arbitrari, d聮un Director d聮oficina de Madrid ha estat la gota que ha fet vessar el got davant un c煤mul d聮actuacions per part de la Direcci贸 de Caixa Pened猫s que posen en evid猫ncia un estil de direcci贸 autocr脿tic i poc transparent.

La pr貌pia Direcci贸 ha reconegut, per escrit, la improced猫ncia de l聮acomiadament i ha negat al treballador els m茅s elementals drets que el nostre ordenament jur铆dic i laboral atorga a qualsevol ciutad脿.

Per a la Direcci贸 d聮aquesta Caixa la Responsabilitat Social Empresarial no 茅s m茅s que propaganda ja que les seves actuacions s贸n pr貌pies d聮una rep煤blica bananera.

Per aix貌 mateix, els representants de CCOO en els 貌rgans de govern ja van intervenir a l聮Assemblea General del 2006 denunciant la manca de transpar猫ncia respecte de molts aspectes de la gesti贸 de l聮Entitat. En concret, l聮exclusi贸 dels representants d聮un 70% de l聮Assemblea General en no formar part de la Comissi贸 Executiva de la Caixa els impositors, les corporacions locals i els treballadors.


Per tancar aquest cercle 聳 el de la poca transpar猫ncia 聳 ens trobem que a les Comissions de Retribucions i d聮Inversions tampoc no hi ha cap membre dels citats estaments, essent 2 membres de la Comissi贸 Executiva 聳 els mateixos - els qui formen part simult脿niament d聮aquestes dues Comissions. CCOO entenem que s聮est脿 vulnerant alguna cosa m茅s que l聮esperit de la llei, per la qual cosa actuarem en conseq眉猫ncia sin贸 茅s corregeix aquesta situaci贸 irregular.


No s贸n per tant fets a茂llats, sin贸 una manera de dirigir una Caixa basada en la prepot猫ncia, l聮obscurantisme i el menyspreu vers els seus propis treballadors i la societat representada en els seus 貌rgans de govern.


S贸n aquestes actituds les que CCOO seguirem combatent amb m茅s fermesa, perqu猫 els professionals del sector mereixen que es respectin els seus drets i no poden estar sotmesos a l聮arbitrarietat, el caprici i la incompet猫ncia d聮alguns directius de 聯pa sucat amb oli聰 que, moltes vegades, ni saben de banca i que mai, mai, no assumeixen els seus propis errors.


Afilia't a CCOO