Archivado en Comunicats

La patronal ofereix precarietat com a solució davant la deslocalització

Negociació del IV Conveni col•lectiu

En la reunió de la mesa de negociació del conveni mantinguda el dijous dia 26 d'abril hem parlat de contractació i, com en reunions anteriors, les postures entre ambdues parts estan bastant allunyades. >> Veure comunicat en PDF-17 abril 2007-


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmail

Què diuen ells?
Referent a indefinits aposten per augmentar la contractació indefinida en un 2 % per cada any de vigència del conveni (volen que siguin 4 anys), total un augment d'un 8 % en 4 anys, quedant un total del 38 % de treballadors indefinits.
Per a la contractació eventual volen que s'ampliïn els terminis, podent arribar fins a 12 mesos en un període total de 18.
Quant a la informació que han de facilitar en aplicar acomiadaments per disminució del volum de trucades, la seva pretensió és que es diferenciï l'emissió de la recepció i que l'històric de trucades i el temps de presentació de la documentació siguin menors. També van apuntar a la necessitat de canviar les condicions de sortida en l'aplicació d'aquest article perquè l'antiguitat sigui per torns i no en la campanya com fins ara.
Finalment i per si a algú li quedava algun dubte serà un conveni difícil, afegeixen que proposen ajustar els períodes de prova segons la llei, és a dir que per al personal d'operacions serien dos mesos de període de prova en lloc d'un com ara.
Tot això amanit amb un discurs en el qual una vegada més apareixia com protagonista la DESLO-
CALITZACIÓ, repetint que si no flexibilitzem les condicions laborals “serà impossible mantenir en aquest país la supervivència dels projectes empresarials”.

Què diem nosaltres?
Després de deixar clar que el període de prova no es modificarà, en la resta de les propostes, des de COMFIA-CCOO vam apuntar que l'estabilitat en l'ocupació i la lluita contra la precarietat són objectius fonamentals per a aquest sindicat i per a aquest conveni.
En un sector on l'habitual és la inestabilitat en el lloc de treball, i la contractació que preval és la temporal, la nostra proposta és la transformació, fins a arribar al 70%, dels contractes del sector en indefinits, que dependrà de la voluntat que tingui la patronal de flexibilitzar les seves postures i ajudar-nos en l'objectiu primordial de tenir treballadors amb contractes més estables, on nosaltres podrem flexibilitzar postures en la negociació “que garanteixin els seus projectes empresarials”.
La pròxima reunió està prevista per al 22 de maig i la patronal s'ha compromès a reflexionar sobre les seves propostes i fer-nos una nova oferta per escrit.
Afília’t. Des de COMFIA-CCOO us seguim animant que formeu part d'aquest sindicat, ja que l'afiliació és la millor manera de defensar els teus drets individuals davant l'empresa i de negociar millores i defensar els nostres llocs de treball, drets i condicions laborals col•lectius.
Afília't a COMFIA-CCOO


Agrupació de Telemàrqueting COMFIA-CCOO


27/04/07

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es